Amazon Echo

Aktiviraj Deezer Skill na Amazon Alexa da bi upravljao/la muzikom pomoću svog glasa. Želiš da slušaš neku numeru? Dovoljno je da to zatražiš.

Amazon

Google Home HiFi

Poveži Deezer nalog sa Google Home zvučnikom i upravljaj svojom muzikom isključivo pomoću glasa. Sve što treba je da pitaš.

Google Home

Sonos sistem HiFi

Zahvaljujući platformi Sonos®, pristupi svojoj muzici iz bilo koje prostorije svog doma. Izaberi jednu listu pesama za dnevnu sobu, a drugu za spavaću, podešavaj jačinu zvuka u svakoj prostoriji, lako upravljaj svojom muzikom sa telefona ili tableta!

Sonos

Yamaha MusicCast HiFi

Proizvodi iz linije Yamaha MusicCast ti omogućavaju da strimuješ muziku u HiFi kvalitetu. Jedna jedina aplikacija upravlja svim tvojim kućnim uređajima i omogućava ti da HF zvuk emituješ iz jedne prostorije u drugu. Poveži uređaje Yamaha MusicCast sa Deezer HiFi-jem radi dobijanja savršene konfiguracije.

Yamaha

ROCKI

ROCKI pretvara bilo koji stereo sistem u bežični audio sistem pomoću WiFi-ja. Uživaj u Deezer-u gde god da si uz ROCKI: preuzmi aplikaciju ROCKI, poveži uređaj sa zvučnicima i slušaj muziku. Ponesi ga sa sobom i reprodukuj muziku u realnom vremenu.

Rocki

Bang & Olufsen HiFi

Sa sistemom Bang & Olufsen, doživi muziku kao nikada do sada. Pristupi Deezer nalogu i slušaj svoje liste pesama, otkrivaj nove numere i buduće omiljene sadržaje u FLAC kvalitetu zvuka.

Bilo da se spremaš za veliki izlazak, da želiš da se opustiš ili si pak u nekom posebnom raspoloženju, Bang & Olufsen unosi magiju u tvoju muziku.

Bang & Olufsen

Phantom

proizvodi firma Devialet

Otkrij ultra gusti zvuk koji te fizički prožima: Devialet Phantom, sa Implosive Sound Center tehnologijom. Poveži se preko WiFi-ja i slušaj muziku na Deezer-u na potpuno nov način.

Devialet

LG Music Flow HiFi

Vrati se kući, spusti telefon i muzika će nastaviti da svira. LG Music Flow zvučni sistem za više prostorija otkriva tvoje prisustvo i u svim prostorijama tvog doma reprodukuje muziku koju slušaš na Deezer-u. Možeš da slušaš istu pesmu u svim prostorijama ili da izaberes različite pesme za svaku sobu. Uz LG Music Flow sve je pod tvojom kontrolom.

LG

Harman Kardon HiFi

Čist zvuk i elegantan dizajn. Bilo da si u dnevnoj ili u spavaćoj sobi, jednim dodirom možeš da promeniš muziku u svim prostorijama. Funkcija „One Touch Audio Follow Me“ omogućava ti da sa daljine upravljaš muzikom koja se reprodukuje preko Harman Kardon zvučnika. Postavi ih gde god poželiš, Omni zvučnici su bežični tako da možeš bez napora da uživaš u Deezer-u.

Harman Kardon

SoundTouch™

Proizvod firme Bose®

SoundTouch ti preko Wi-Fi mreže daje pristup internet miksevima širom sveta, pesmama iz tvoje fonoteke i Deezer-ovim numerama (53 milion(a)). Koristi personalizovana podešavanja za jednostavan pristup muzici.

Bose®

Samsung Wireless Audio 360

Napravljeni da budu akustički savršeni, zvučnici iz Samsungove serije Wireless Audio 360 doneli su sa sobom svojevrsnu zvučnu revoluciju. Spremi se da uživaš u zvuku koji je delo čuvenih Samsungovih inžinjera iz najsavremenije zvučne laboratorije u Kaliforniji, reference u svetu audio tehnologija. Postavi zvučnik gde god poželiš u prostoriji, sedni bilo gde i iskusi podjednako kvalitetan zvuk iz svakog ugla.

Samsung

Denon HEOS bežični audio sistem

Kombinacijom prefinjenog dizajna i moćne tehnologije zvuka, bežični zvučnici Denon-ovog audio sistema HEOS ispuniće muzikom tvoj dom.

Denon

Zvučni opseg visoke definicije (HD) HiFi

Od Sonija

Postigni akustiku studija za snimanje ili koncertne sale uz nova zvučna rešenja koja nudi Soni. Kombinujući inovativnu tehnologiju i minimalistički dizajn, ovi povezani zvučnici i kućni bioskopi donose jedno potpuno novo muzičko iskustvo u tvoj dom.

Sony

A/V mrežni prijemnici Onkyo HiFi

Pretvori slušanje muzike u bioskopski doživljaj uz najnovije Hi-Fi uređaje kompanije Onkyo. Pretražuj Deezer pravo sa Onkyo A/V interfejsa i uživaj u zvuku visokog kvaliteta.

Onkyo

NuVo

Bežični audio-sistem

Uživaj u mogućnostima bežičnog audio-sistema NuVo i ispuni svoj dom pesmama koje voliš. Upravljaj povezanim zvučnicima preko mobilnog ili tableta: garantovano jednostavno!

NuVo

Mrežni plejer Bluesound

Svojim inovativnim dizajnom i oštrim zvukom, Bluesound pruža neuporedivo dobro muzičko iskustvo. Puštaj svoje omiljene albume i liste pesama pravo sa mobilnog ili tableta i ispuni muzikom svaku prostoriju svog doma.

Bluesound

Uređaji Stream 1, Stream 3 i Stream Source od proizvođača Cabasse

Počasti svoju muziku ovim elegantnim hi-fi uređajima sa visokim performansama. Ponovo otkrij svoje omiljene pesme, ovog puta uz izuzetno kvalitetan zvuk, i puštaj muziku u svakom kutku svog doma pomoću iOS ili Android pametnog telefona ili tableta.

Cabasse

BIG JAMBOX

od Jawbone-a

Oslobodi zvučnu moć Big Jambox-a, najnovijih prenosivih Jawbone zvučnika. Njihova blutut tehnologija pretvara svaki mobilni aparat u prenosivi haj-faj uređaj, a autonomija od 15 sati omogućava slušanje muzike do ranih jutarnjih časova.

Jawbone

Sa novom Philips linijom

Fidelio, AirPlay, blutut i priključna stanica

Razni Philips muzički sistemi pretvaraju tvoju dnevnu sobu u koncertnu dvoranu. Philips Fidelio, AirPlay ili blutut zvučnici i priključne stanice: slušaj svoju muziku preko WiFi-ja, Airplay-a ili blututa, sa zvukom dostojnim najboljih haj-faj uređaja.

Philips

MOON by Simaudio HiFi

MOON by Simaudio je audio-sistem visokih performansi koji ti omogućava da organizuješ i slušaš muziku, kao i da uživaš u njoj uz najkvalitetniji zvuk. Ovaj kompaktni plejer pruža pristup Deezer-u i svim njegovim najboljim funkcijama kao što su Flow, personalizovane preporuke i fonoteka, putem aplikacije koju je napravio Simaudio. Daj svojoj muzici zvuk koji zaslužuje zahvaljujući zvučnim performansama audio-sistema MOON.

Simaudio
  • Prati nas