ROKU

Uključi televizor i Roku će te povezati sa svetom neograničene muzike na Deezer-u. Imaćeš izbor od više od 43 milion(a) pesama koje će sa uređaja preći u tvoju dnevnu sobu. Roku ti donosi snažniji muzički doživljaj na TV-u.

Roku

Chromecast

Android i iOS

Uz Chromecast sada je lako uživati uz Deezer na tvom televizoru. Jednostavno priključi uređaj, otvori Deezer aplikaciju na svom mobilnom telefonu ili tabletu i emituj svoje omiljene pesme na TV-u. Pusti muziku i pojačaj ton!

Bang & Olufsen TV

BeoVision 11, BeoVision 12 New Generation, BeoSystem 4 i BeoPlay V1

Kombinujući elegantan dizajn i zadivljujući kvalitet zvuka, Bang & Olufsen televizori pružaju izuzetno zvučno iskustvo.

Roku

Sony Bravia

Oslobodi muziku sa udarnim dvojcem Deezer i Sony Bravia. Preuzmi aplikaciju i pronađi svoje omiljene pesme među milionima numera (43).

Sony

Samsung televizor

Uživaj u muzici koju voliš kod kuće preko Samsung TV-a. Pronađi sve svoje omiljene izvođače na okupu u tvojoj dnevnoj sobi!

Samsung

LG televizor

Pristupi milionima numera sa LG televizora, jednostavnom navigacijom pomoću daljinskog upravljača. Pretražuj po pesamama, albumima ili izvođačima. Pritisni „Reprodukuj“ i tvoj dom će biti ispunjen omiljenom muzikom.

LG

Panasonic TV

Pari oči na prelepim omotima albuma dok slušaš svoju omiljenu muziku preko Panasonic TV-a. Pravi užitak za oči i uši!

Panasonic

Philips TV

Uživaj u visokokvalitetnoj muzici u svom domu uz Deezer na tvom Philips TV-u (do 320kb/s). Savršena kombinacija za lude žurke ili za nedeljno opuštanje.

Philips

NetRange

Zahvaljujući NetRange, slušajte svoju muziku na celokupnoj gami pametnih televizora proizvođača kao što su Sharp, TCL, Loewe i mnogi drugi.

NetRange

Android TV

Sa Deezer-om za Android TV pretvori svoju dnevnu sobu u podijum za ples. Sve što je potrebno je da preuzmeš aplikaciju.

Android TV

Dostupno na

Philips Sony Nvidia Bang

Amazon Fire TV

Striming nije samo za gledanje filmova. Biraj među milionima muzičkih numera (43) ili pak prepusti Deezer-u da ti predloži listu pesama ili miks. Na kraju krajeva, zašto ne bi slušao/la Flow dok si udobno smešten/a na kauču?

Amazon

TV Foxxum

Pristupi Deezer-u sa TV Foxxum Store-a i nađi Flow. Bilo da tražiš neku konkretnu numeru ili samo želiš da slušaš muziku, imamo ono što ti treba.

Foxxum