SLUŠAJ BILO KOJU PESMU
SVUDA I U SVAKO DOBA.

Isprobaj Flow, samo na Deezer-u.

Flow je tvoja omiljena muzika, u kombinaciji sa najnovijim preporukama i pesmama za koje si zaboravio/la da ih voliš. Flow pamti šta ti se sviđa, a šta ne, i na osnovu toga ti pušta beskrajan niz pesama odabranih samo za tebe. Potrebno je samo da pritisneš dugme.

Istraži Deezer

discover phone

Svet muzike u tvom džepu.

Pronađi nove omiljene sadržaje i stare hitove među više od 53 miliona pesama. Otkrij savršenu listu pesama ili napravi sopstvenu i pretražuj odabrane zbirke po žanrovima. Slušaj sve, od top 40 pesama do nepoznatih talenata, na svim tvojim uređajima.

playlists phone

Nemaš bežični internet? Nema problema.

Uz Premium+ ne moraš da imaš internet da bi uživao/la u svojim omiljenim pesmama. Jednostavno ih preuzmi i nastavi da slušaš kada god poželiš. Čak i bez interneta, negde u divljini, tvoja muzika je uvek uz tebe.

devices

Po tvojoj meri.

Što više muzike slušaš, to više znamo o tebi. Na taj način pravimo personalizovane preporuke samo za tebe. Najnovija muzika, sport, podkasti i šta god drugo poželiš uvek će ti biti na dohvat ruke.

Napravi svoju zbirku.

Napravi svoju fonoteku od miliona lista pesama, albuma, mikseva i još mnogo toga i ponesi je gde god ideš.

Ako si već počeo/la da praviš svoju zbirku, možeš u tren oka da preuzmeš svoje omiljene MP3 datoteke i liste pesama i da ih slušaš uz zvuk visokog kvaliteta.

flow iphone tablet

Sveže odabrano za tebe.

Naši urednici jezde planetom muzike u potrazi sa najnovijim izdanjima, zaboravljenim klasicima i budućim hitovima; zatim prave izbor po tvojoj meri.

christine & queens
sia
starboy

Preuzmi tekstove tvojih omiljenih pesama.

Ne moraš više da se praviš da znaš tekst neke pesme. Gledaj stihove svojih omiljenih numera na ekranu i više nikad nećeš pevati „sweet dreams are made of cheese“.

Kako to funkcioniše?

I'd never been born at all

I see a little silhouetto of a man

Scaramouche, Scaramouche

Will you do the Fandango ?

Thunderbolt and lightning

lyrics phone

U ime ljubavi prema muzici.

Muzika nam je u srcu. Od ekskluzivnih Deezer Sessions, do podrške izvođačima u usponu uz Deezer NEXT, povezujemo ljude sa njihovom muzikom.

Otkrij Deezer Sessions

Otkrij Deezer Sessions

session