Studentska ponuda

Premium+ za samo £4.99 mesečno*

30 dana besplatno*

Sva tvoja muzika, na svim tvojim uređajima

Pronađi zvuk koji voliš i slušaj ga gde god da si. Slušaj više od 53miliona numbera i iskopaj velike hitove proučavajući liste pesama naših Deezer urednika. Pokreni listu pesama Radi u miru ili ponesi naše podkastove na predavanja na tvom telefonu, tabletu ili računaru.
Ko god da si i šta god da voliš, na Deezer-u ćeš pronaći zvuk koji voliš.

Nemaš internet? Nema problema

Sa studentskom ponudom, moći ćeš da uštediš na internet saobraćaju i preuzimaš omiljene pesme preko WiFi-jai slušaš ih kada nisi na mreži, gde god da se nalaziš. Bilo da si u teretani ili se klackaš autobusom, uštedi na internetu.

Bez reklama, bez prekida

Plaćati za muziku znači pomagati izvođačima direktno umesto putem reklama.

Izaberi sopstvenu muzičku matricu

Sa našom besplatnom ponudom, slušaš muziku nasumično ili u okviru mikseva. Da bi slušao/la samo ono što želiš, pretplati se na studentsku ponudu.

Iskoristi studentsku ponudu
30 dana besplatno*
Ponuda je isključivo namenjena studentima od 18 do 25 godina. Biće ti naplaćivano £4.99 mesečno tokom 12 meseci. Po isteku ponude, biće ti naplaćivano po standardnoj ceni od £9.99 mesečno, osim ako obnoviš ponudu. Dodatni besplatni probni period od 30 dana biće ponuđen osobama koje nikada nisu koristile besplatan probni period, pod uslovom da dostave svoje bankovne podatke. Ponuda se može obnoviti najviše tri puta. Pogledaj opšte uslove korišćenja: http://dzr.fm/studentlegal