Deezer za MirrorLink preko RockScout-a

Bezbedno je i jednostavno. Sa Deezer-om za MirrorLink, koristi Flow i pristupi muzici sa komandne table tvog automobila. Dostupno za odabrane automobile i radio-uređaje sa kompatibilnim Android mobilnim telefonima, preko aplikacije RockScout.

Deezer na Android-u za automobil

Ostavi telefon u odeljku za rukavice i neka ti Deezer na Android-u za automobil bude verni pratilac na putovanju: Flow, tvoje liste pesama, omiljeni miksevi i albumi dostupni su ti direktno sa kontrolne table. Počev od Android-a 5.0. u odabranim vozilima i radio aparatima za automobile.

Deezer sa CarPlay

Jedan od najboljih načina da uživaš u Deezer-u na tvom Ajfonu je dok si u pokretu. Sa Deezer-om za CarPlay možeš da slušaš svoje liste pesama, mikseve, albume i Flow u odabranim vozilima i muzičkim uređajima za kola! Dostupan počev od iOS 7.1. Apple CarPlay je pametan i bezbedan način da uživaš u Deezer-u dok voziš.

Fiat 500X

Novi Uconnect LIVE sistem za Fiat 500X omogućava ti da pristupiš Deezer-u čak i u automobilu. Putovaćeš sa svojom muzikom: uz tebe će biti tvoji albumi, liste pesama, preporuke i miksevi. Sa sistemom Uconnect LIVE u vožnji te uvek prati tvoj Deezer.

Uconnect

Jeep Renegade

Sa novim sistemom Uconnect LIVE za Jeep Renegade uživaj u novoj dimenziji vožnje. Tvoje preporuke, miksevi, albumi, liste pesama – Deezer je uvek sa tobom na četiri točka.

Uconnect

Parrot

Parrot ASTEROID Classic, Parrot ASTEROID Mini, Parrot ASTEROID Tablet, Parrot ASTEROID Smart

Otkrij spektar uređaja Parrot ASTEROID, poslednju generaciju radija za automobil sa integrisanim Deezer-om. Uživaj u svojim omiljenim albumima i listama pesama uz vrhunski kvalitet zvuka. Neka ti svaki pređeni kilometar bude ispunjen zadovoljstvom!

BMW

Pristupi svetu muzike direktno sa instrument table tvog BMW-a. Sa ponudom Online Entertainment slušaj sve svoje pesme i liste pesama bez ograničenja, kuda god da se uputiš.

MINI

Ubrzaj svoja muzička otkrića uz Deezer i MINI Connected. Uz pomoć džojstika za MINI, lako pretražuj Deezer sa ajfona.

Clarion

Uživaj u svojoj muzici u pokretu tako što ćeš povezati Deezer sa tvojim auto radio uređajem Klarion. Od komandi na dodir do prepoznavanja glasa, izaberi svoj omiljeni sistem navigacije.