Show cover of La Lira d'Orfeu - IB3música.com

La Lira d'Orfeu - IB3música.com

IB3 Música, el món de la música a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Concerts, actualitat, clips, podcasts, agenda i mp3 dels músics balears.

Tracks

LA LIRA D'ORFEU #18 - Joan Valent, G. Verdi, A. Schomberg, N. Rimski-Korsakov
Nova passejada sonora per la música clàssica vista des de la perspectiva de Pere Estelerich en un podcast amb el qual poder endinsar-se dins aquest gènere sonor d'una forma ben interessant
28:15 08/18/2022
LA LIRA D'ORFEU #17 - Cançons d'amor escrites durant el Renaixement
Pere Estelrich proposa un recorregut musical en forma de monogràfic per aquelles composicions que durant el Renaixement varen tenir l'amor com a temàtica central.
31:29 03/15/2022
LA LIRA D'ORFEU #16 - B. Britten, J. Pachelbel, J. Melchior Molter, B. Pomar
Nou recorregut pel barroc musical, el segle xx, el folk i la música illenca des del punt de vista de la clàssica.
34:08 01/17/2022
LA LIRA D'ORFEU #15 - N. Coward, R. Korsakov, E. Ysaÿe, H. Massenet, A. Riera
Un recorregut més de l'extensió online de La Ruta d'Orfeu, el programa que condueix Pere Estelrich a IB3 Ràdio. De nou, vos convidam a gaudir de la música clàssica des de molts punts de vista diferents.
30:19 07/22/2021
LA LIRA D'ORFEU #14 - F. García Lorca, L.V. Beethoveen, Heinrich Von Biber, W. A. Mozart
Pere Estelrich ens acosta a la visió musical de Garcia Lorca com gran recopilador de cançons, a la música infreqüent de von Biber i a grans clàssics de Mozart i Beethoven, en un nou recorregut imprescindibles per la música clàssica.
29:46 06/03/2021
LA LIRA D'ORFEU #13 - L. Bernstein, G. Casadó, Granados, G. Haendel, W.A Mozart, R. Wagner, L.V. Beethoven
Les transcripcions de Casadó, els nous clàssics que a través de les pel·lícules es converteixen en peces clau de la música orquestral o la música infreqüent protagonitzada per Haendel, són alguns dels moments musicals que vos proposa Pere Estelrich en aquest nou viatge sonor.
33:08 04/27/2021
LA LIRA D'ORFEU #12 - W.A. Mozart, A. Dvorak, E. P. Alvars, A. Bruckner
El travestisme de Mozart, una aproximació a la manera de compondre en forma de Suite de Dvoräk, la música infrequent a tra´ves de l'arpa Elizabeth Watkins tocant a Elias Parish Alvars o el sinfonisme d'Anton Brookner forma part d'aquest recorregut fet per Pere Estelrich.
32:39 03/09/2021
LA LIRA D'ORFEU #11 - B. Britten, R. Strauss, F. Bonporti, R. Nadal, J. Brahms
El recorregut d'aquest capítol que proposa Pere Estelrich té sorpresa illenca amb una de les peces de Rafel Nadal (l'avi) compostes al llarg de la seva interessant trajectòria musical. 
31:46 12/09/2020
LA LIRA D'ORFEU #10 - F. Mendelssohn, G. Holst, J. Hydn, P. Tchaikovksy
  Un recorregut per la visió escocesa de Mendelssohn, l'aproximació als planetes de Holst o un oratori de Hydn formen part d'aquest viatge sonor pel món clàssic que ens convida a escoltar Pere Estelrich. La Lira d'Orfeu és el podcast 'extra' que només podràs escoltar en el nostre canal i que completa el que cada diumenge vos acosta IB3 Ràdio a través de La Ruta d'Orfeu ;)
30:14 10/19/2020
LA LIRA D'ORFEU #09 - J. Sibelius, A. Zemlisky, J. Brahms
La música clàssica entesa des dels orígens dels grans noms del gènere fins les noves propostes del segel XXI amb una ullada al talent illenc són part de cada un dels podcasts amb els que Pere Estelrich completa la versió en FM de la La Ruta d'Orfeu. Aquesta "lira d'orfeu" avui vos suggereix gaudir i entendre una mica millor a Jean Sibelius o Johannes Brahms
31:31 07/21/2020
LA LIRA D'ORFEU #08 - Les diferents visions musicals de 'Pelléas et Melisandre'
Pere Estelrich fa un recorregut per algunes de les composicions clàssiques basades en aquesta obra que han fet servir la història basada en el text creat originalment per Maurice Maeterlinck al segle XIX.
29:05 06/10/2020
LA LIRA D'ORFEU #07 - Johan Sebastian Bach
Avui el podcast és especialment apassionat ja que Pere Estelrich dedica el temps a parlar d'una de les figures cabdals de la música. Johan Sebastian Bach i ho fa passant per algunes de les peces més rellevants (totes seria impossible en un sol podcast) que han convertit al compositor barroc en un dels més valorats del gènere clàssic.   Recordau que també podeu escoltar cada diumenge el programa d'on surt aquesta 'cama extra' al nostre web, La Ruta d'Orfeu és l'espai que cada setmana te proposa Pere Estelrich per continuar gaudint per la passió per la música clàssica.  
30:59 04/18/2020
LA LIRA D'ORFEU #06 - La música clàssica en el cinema
Molta -i bona- és la relació entre la música clàssica i el cinema, avui Pere Estelrich fa un recorregut ràpid per aquesta col·laboració sonora que ha deixat grans moments visuals.
30:46 03/22/2020
LA LIRA D'ORFEU #05 - Especial Beethoven
Les diferents textures musicals que sorgiren de l'enorme talent de Ludvig Van Beethoven són les protagonistes d'un nou recorregut que Pere Estelrich et proposa al podcast que et convidam a escoltar. Un àudio ple d'històries amb les quals descobrir, redescobrir i fer-se una bona idea de la importància d'aquest músic en la composició clàssica la qual arriba encara fins als nostres dies.  
35:14 02/25/2020
LA LIRA D'ORFEU #04 - Mendelssohn, Schoenberg, Forcheray, Torrens
La música clàssica des de la grandiloqüència sonora de Mendelsson o Schoenberg, passant per la viola de gamba protagonista de la peça de Forcheray o la composició del mallorquí Antoni Torrens són els noms propis d'una nova passejada musicada i explicada per Pere Estelrich. Recordau que La Lira d'Orfeu només la trobareu en els nostres podcastings, per escoltar més programes de música clàssica fets per Pere Estelric pots connectar amb IB3 ràdio cada diumenge a les 22h.
30:42 02/04/2020
LA LIRA D'ORFEU #03 - Mackerras, Hydn, Weill, Leopold I, Bernat Julià
Un nou recorregut per diferents estils musicals fa aturada en aquesta ocasió a la gran direcció de Charles Mackerras o en les magnífiques interpretacions de Clemencic Consort per així anar de l'àmbit orquestral fins la música de cambra passant pel trio més minimalista. Tot això en una nova selecció impecable de Pere Estelrich.
32:20 01/18/2020
LA LIRA D'ORFEU #02 - De Debussy a Tchaikovksy
Nova aproximació al món clàssic de la música des de la visió de Pere Estelrich, qui completa amb aquest extra exclussiu el que també ens conta via FM a "La ruta d'orfeu". Avui la lira parla de Debussy, Bach, Kittel, Von Weber i Tchaikovsky  
30:43 12/10/2019
LA LIRA D'ORFEU #01 - El descens als Orfeus
Primer dels extres que completen els viatges sonors que a través de la FM Pere Estelrich et mostra cada diumenge en "La ruta d'Orfeu". La Lira d'aquest personatge tan musical serà el fil conductor d'uns àudios només disponibles a través d'aquest web.
29:17 09/13/2019