Show cover of Jazz Time Extra - IB3 Música

Jazz Time Extra - IB3 Música

Canal digital de música a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Tracks

JAZZ TIME EXTRA #16 - Tornen les guitarres a Bellver i Benny Carter all stars
Nou capitol del recorregut per la memòria musical de Ferran Pereyra amb la que recuperar bona part del jazz de primer nivell que ha treptijat els escenaris illencs al llarg de la història.
31:02 07/11/2022
JAZZ TIME EXTRA #15 - De l'efervescència de la big band i el trio. Ernie Wilkins i McCoy Tyner
Un nou capítol de la memòria sonora de Ferran Pereyra qui ens recupera la música dues figures d'excepció en la música jazz com Enrie Wilkins i McCoy Tyner.
31:05 12/27/2021
JAZZ TIME EXTRA #14 - Un oasi de blues i hard bop amb B.B King i Paris Reunion Band
Ferran Pereyra ens transporta avui fins la figura d'una de les icones del Blues: B. B. King.
42:17 08/04/2021
JAZZ TIME EXTRA #13 - Stephen Grappelli, cordes per Django a Bellver i Miriam Makeeba, Àfrica al cor
Una vegada més la privilegiada memòria musical de Ferran Pereyra ens transporta a dos moments molt intensos de la música viscuda a Mallorca.
30:44 06/22/2021
JAZZ TIME EXTRA #12 - Blues, Calipsos, Boogie-boogies, Jazz clàssic i la inauguració del Parc de la Mar
Una nova passejada pels racons de la memòria privilegiada de Ferran Pereyra amb qui reviure el jazz amb el que es va inaugurar el Parc de la Mar a Palma com a punt de trobada del talent sonor.
31:12 03/15/2021
JAZZ TIME EXTRA #11 - Tete Montoliu a Alaró i K. Clark & M. Jackson al 4t Festival de Jazz
Més mirades cap enrere per recordar en primera persona el jazz de nivell que ha passat per les Illes. En aquest cas Ferran Pereyra parla del gran Tete Montoliu i el seu concert a Alaró (Mallorca) i Kenny Clarke i Milt Jackson encenent la tardor en el 4t Festival de Jazz.
31:28 01/15/2021
JAZZ TIME EXTRA #10 - La gran dama del jazz: Ella Fitzgerald
Nou episodi de les memòries d'un 'jazzalcoholic', en aquest cas recordant la visita de la gran Ella Fitzgerald en el 3er Festival de Jazz de Palma. Ferran Pereyra viatja per alguns dels grans clàssics de la música jazz fets per aquesta dama del gènere, un dels noms més importants de la història.
24:01 12/07/2020
JAZZ TIME EXTRA #9 - Panama Francis, Hank Jones i els gegants del jazz
Nova aproximació al jazz de qualitat vist des de la perspectiva en 1era persona de Ferran Pereyra. El recorregut sonor d'aquest podcast, que complementa -en exclussiva només per aquí- als programes en FM que podeu escoltar cada setmana a IB3 ràdio en el Jazz Time original, fa que es pugui sentir i escoltar el gènere que engloba Panama Francis o Hank Jones d'una forma única que vos convidam a gaudir tot fent play.
31:01 10/23/2020
JAZZ TIME EXTRA #8 - 3er Festival de Jazz a Palma, Chick Corea amb Gary Burton i Chet Baker
La tercera edició del que fou el Festival de Jazz de Palma, va donar de sí alguns dels moments més intensos de la història d'aquest certàmen.  Ajuntar a Chick Corea amb Gary Burton i Chet Baker, fou tot un aconteixement musical a nivell illenc. Ferran Peryra hi era, i ara t'ho conta en primera persona per recordar i recuperar aquesta part de la musica a Balears.
35:04 08/04/2020
JAZZ TIME EXTRA #7 - Carrie Smith, Harry ‘Sweets’ Edison i Oliver Jackson
Més memòries jazzístiques fetes en primera persona per Ferran Pereyra qui ens recupera grans noms del gènere que han passat per les Illes. En aquesta ocasió tres noms que fan del jazz modern un gènere de qualitat enorme com són Carrie Smith, Harry 'Sweets' Edison i Oliver Jackson! Aquest podcast és el complement que just podràs escoltar a través d'aquest canal, recorda que la versió extesa i setmanal la pots trobar a ib3 ràdio cada dimecres!
33:21 06/21/2020
JAZZ TIME EXTRA #6 - Oscar Peterson, American Folk Blues Festival i la Nit del jazz i del negre espiritual
Nova entrega de les experiències que Ferran Pereyra rescata en primera persona per recopilar una part molt rellevant de la història recent del jazz a les Illes. I és que les Balears han rebut sovint alguns dels millors músics del gènere que protagonitza aquest audio que només podeu escoltar al nostre web com a extra del programa que cada dimecres vos ofereix en FM IB3 Ràdio.
25:26 06/03/2020
JAZZ TIME EXTRA #5 Carmen McRae i B.B. King estrenen la veu i el blues al Festival de Palma
La visita de B.B King al festival de jazz de Palma fou tota una revolució a la illa. No seria la primera vegada que el 'rei del blues' portaria a Lucille sobre un escenari illenc tot i que aquella seria una de les ocasions més especials gràcies a poder veure també en aquell concert a Carmen McRae.
22:13 03/09/2020
JAZZ TIME EXTRA #4 Ray Charles i les guitarres del swing
Ferran Pereyra ens regala un nou capítol de les memòries d'un jazzcòlic endinsant-se en una de les visites que més expectació despertà a les Illes per la rellevància i moment històric que suposava el directe que oferiria. Ray Charles, el pare del soul, fou el regenerador d'un gènere amb el pes que ha tengut aquest al llarg de la història, arribava a Palma per continuar deixant la petjada sonora que recorda a la perfecció el director d'aquest podcast el qual només trobaràs en les nostres xarxes com complement extra al qual cada setmana pots gaudir en FM al Jazz Time d'IB3 Ràdio.
33:32 02/08/2020
JAZZ TIME EXTRA #3 Dels cadells de Blakey a Woody Shaw, Stan Getz i L. Hampton
Art Blakey i els seus Jazz Messengers, Lionel Hampton, Stan Getz o Woody Shaw són noms essencials del jazz, figures cabdals d'un gènere que ha passat de ple per les Illes i que Ferran Pereyra recupera de la seva memòria personal, i viscuda en primera persona, a través d'aquests podcasts amb els quals comprovar fins quin punt les Balears han tengut visites impressionants per fer-hi concert. El concert desigual de Getz a l'Auditorium o el fred Blakey flanquejat pels germans Marsalis són algunes de les cites que trobareu durant els minuts d'aquest àudio. Aquest és un podcast que just trobaràs a través de les plataformes d'IB3 Música i que completa les emissions en FM que Ferran Pereyra et proposa cada dimecres a la nit per la ràdio pública de les Illes Balears.
33:32 01/22/2020
Jazz Time Extra #2 El festival de jazz de Palma
El 1r festival de jazz de Palma fou el començament d'una època daurada pel gènere de la improvisació a les Illes.  Sorgit entre l'aventura i l'acostament a la cultura en una dècada durant la qual no era fàcil fer-ho, aquell esdeveniment seria per al jazz tota una revolució social, musical i cultural que viscuda en primera persona per Ferran Pereyra ara la transporta a la història que et convidam a escoltar en aquest nou extra que completa el Jazz Time setmanal el qual cada dimecres tens també a l'FM d'IB3 Ràdio.  
29:10 12/15/2019
Jazz Time Extra #1 Sonny Stitt i Keith Jarrett: del bop a l'avantguarda
La memòria sonora que passa en primera persona per la història del jazz viscuda per Ferran Pereyra, és la base des d'on construir aquests episodis extra del Jazz Time que cada setmana t'acosta el millor del gènere a la FM. Avui, l'exclussiva visita de Keith Jarrett a l'auditorium de Palma el 1981 serveix de fil conductor d'aquest àudio amb el que poder reviure a través del seu protagonista directe com fou entre bambolines i també a peu d'escenari, el directe d'un dels grans noms del jazz de tots els temps.
22:43 09/17/2019