Show cover of Cryptosoep - Podcast met Bert

Cryptosoep - Podcast met Bert

Bert Keessen Podcasts zal praten over alle gebeurtenissen in de cryptocurrency wereld. Ik heb een beginnende blog: cryptosoep.com en ik wil hier alles rapporteren wat ik te weten kom over de nieuwste technologien en cryptocurrency.

Tracks

Wat zijn de beste Bitcoin Robots van dit moment? #01
Eerste Podcast van Bert eigenaar van Cryptosoep.comWat is een Bitcoin Robot?Een Bitcoin-robot is een autohandelssoftware die gebruik maakt van complexe algoritmen en mechanismen om de Bitcoin-markten te scannen, signalen te lezen en beslissingen te nemen over welke transacties moeten worden geplaatst om winst te maken.Als robot zijn ze veel effectiever dan mensen, omdat ze in staat zijn om alle beschikbare informatie over een bepaalde cryptocine (in dit geval Bitcoin) te scannen en transacties uit te voeren, en dat alles in een kwestie van seconden.De manier waarop robots werken is door te kijken naar koop/verkoop signalen. Deze signalen zorgen ervoor dat de robot seconden voorsprong heeft op de markt, wat betekent dat u meer winst kunt maken dan ieder ander. Een van deze robots is de populaire Bitcoin Revolution robot, die een ongelofelijke winstmarge van 99,4% heeft!Bitcoin-robots kunnen tot 99% winst maken, wat betekent dat voor elke tien transacties die door elk van deze robots worden gedaan, er minstens negen correct zijn. Twee van deze robots zijn Bitcoin Future, en Bitcoin Profit. Voordelen en nadelen van Bitcoin-robotsInzicht in de voordelen en nadelen van automatische handel zijn essentieel om het beste uit deze tools te halen. Hoewel robots enige overeenkomsten hebben met mensen, verschillen ze sterk waardoor ze zowel nauwkeuriger als risicovoller kunnen zijn.VoordelenRobots zijn veel effectiever dan mensen omdat ze in staat zijn om alle beschikbare informatie over een bepaalde cryptocine te scannen en transacties uit te voeren, allemaal in een kwestie van seconden.Bitcoin-robots zijn niet onderhevig aan gevoelens of emoties - ze baseren hun beslissingen puur op logica en algoritmen. Dit maakt hun nauwkeurigheid veel hoger dan die van mensen. Bitcoin robots hebben een nauwkeurigheid tot 99%, wat betekent dat ze vrijwel geen verliezende handelingen verrichten.Bitcoin-robot-handel is een stuk sneller dan handmatige handel. In plaats van het handmatig analyseren van markten, het openen van een rekening op een cryptocurrency exchange platform, het wachten op verificatie, het wachten op een winstgevende handel, en het doorlopen van het opnameproces, zal de bitcoin robot dit alles voor u verzorgen.NadelenNet als de handmatige handel, heeft de handel in bitcoin-robots risico's, en zijn ze niet altijd 100% accuraat.Robot handel kan ingewikkeld zijn voor diegenen die er niet mee vertrouwd zijn.De markt is niet gereguleerd en er vliegen veel zwendelpraktijken rond, wat betekent dat de gebruikers goed geïnformeerd moeten zijn voordat ze kunnen investeren.Net als andere vormen van handel is kapitaalverlies een mogelijkheid.Genoemd in Today's Episode:CryptosoepLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Neem contact op met Bert: TwitterLinktreePinterest CryptosoepSupport the show (https://cryptosoep.com/)
10:57 04/12/2020
Wat is Digibyte - Cryptosoep Podcast - #3
DigiByte (official site) is een publieke, snel groeiende en sterk gedecentraliseerde blockchain. Digitale activa die niet kunnen worden vernietigd, vervalst of gehackt zijn DigiBytes, waardoor ze ideaal zijn voor de bescherming van waardevolle objecten zoals valuta, informatie, eigendommen of belangrijke digitale gegevens.Lees over Digibyte op de officiële site van cryptosoep. DigiBytes kunnen over de DigiByte Blockchain worden verzonden en voor altijd worden opgenomen op een onveranderbaar openbaar grootboek dat gedecentraliseerd is op duizenden computers over de hele planeet.Wereldwijde decentralisatie - De DigiByte-blockchain is wereldwijd verspreid over meer dan 100.000 servers, computers, telefoons en nodes.5 Mijnbouwalgoritmen - DigiByte gebruikt vijf veilige en geavanceerde cryptografische mijnbouwalgoritmen om centralisatie van de mijnbouw te voorkomen in vergelijking met enkelvoudige algoritme-blokkades.Geavanceerde Moeilijkheidsstabiliteit - Moeilijkheidsaanpassingen beschermen een blockchain tegen verschillende vormen van kwaadaardige aanvallen. Door DigiShield & MultiShield te creëren en te implementeren, heeft DigiByte de meest geavanceerde moeilijkheidsstabiliteit van alle huidige blockchains ter wereld.Wat maakt DigiByte sneller?15 Second Blocks - DigiByte heeft de snelste bloksnelheid van alle openbare UTXO-blokkades ter wereld met 15 seconden bloktijden.Vroege SegWit-implementatie - Gescheiden getuige laat verschillende innovaties toe bovenop de DigiByte-blokketen, zoals cross chain-transacties en enkelvoudige bevestigingstransacties.Blockchain - DigiByte-transacties zijn, in tegenstelling tot andere transacties op andere blokketens, beperkt in omvang en reikwijdte om de snelheid, efficiëntie en doorvoersnelheid te verhogen. Het belangrijkste is dat dit de veiligheid handhaaft.Wat maakt DigiByte anders?De DigiByte Blockchain is perfect gepositioneerd om een veilige en gedecentraliseerde digitale toekomst op te bouwen met zijn unieke combinatie van probleemoplossende ervaring, pionierswerk op het gebied van nieuwe innovaties en veerkracht door 4 fulltime jaren van ontwikkeling.Verder is er nog gepraat over de Ledger Nano S wallet en Ledger Nano X. Er wordt ook veel getrade met de robot via mean reversion trading. Genoemd in Today's Episode:- Cryptosoep- Laat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Neem contact op met Bert: TwitterPinterest CryptosoepSupport the show (https://cryptosoep.com/)
07:20 04/13/2020
Wat is Brave Browser - Cryptosoep Podcast #2
WAAROM ZOU JE DE BRAVE BROWSER MOETEN DOWNLOADEN?Het begint met het teruggeven van kracht. Krijg ongeëvenaarde snelheid, veiligheid en privacy door trackers te blokkeren.Verdien beloningen door te kiezen voor onze privacy-relevante advertenties en help uitgevers hun eerlijke deel van de internetinkomsten terug te geven.Lees het de volledige review van Brave Browser op de website van Cryptosoep. BRAVE REWARDSVerdien regelmatig flier-achtige penningen, alleen voor het doorbladeren.Zet Brave Rewards aan om regelmatig flierachtige penningen te verdienen voor het bekijken van privacy-relevante advertenties. U kunt het aantal advertenties dat u per uur ziet, instellen. Op dit moment kunt u uw favoriete webcreators ondersteunen met uw penningen, maar binnenkort kunt u penningen uitgeven aan premium content, cadeaubonnen en meer. Leer meer over Basic Attention Token. BRAVE SCHILDEN VOOR PRIVACYBlokkeer data-grabbing advertenties en trackersHet overgrote deel van de websites en advertenties bevat software die probeert u te identificeren. Ze willen elke beweging van u op het web volgen. Brave blokkeert dit alles, zodat u vrij kunt browsen.A BETER DEALTip en draag direct bij aan websites via Brave Rewards.Vandaag de dag kunt u penningen doneren aan uw favoriete websites. Binnenkort zullen sommige creator sites voorzien zijn van Brave Ads, wat hen helpt om meer advertentie-inkomsten te verdienen dan de bestaande advertentiemodellen.ECHTE PRIVACYSurf veel meer privé met Tor*.  Andere browsers beweren dat ze een "privé-modus" hebben, maar dit verbergt uw geschiedenis alleen voor anderen die uw browser gebruiken. Met Brave kun je Tor in een tabblad gebruiken. Tor verbergt niet alleen je geschiedenis, maar maskeert ook je locatie voor de sites die je bezoekt door je navigatie door verschillende servers te routeren voordat het je bestemming bereikt. Deze verbindingen zijn gecodeerd om de anonimiteit te vergroten.Genoemd in Today's Episode:De werking van Crypto Robots. Laat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Neem contact op met Bert: Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
11:55 04/13/2020
Wat is Litecoin - Cryptosoep Podcast #4
Welkom bij de podcast van Bert - Episode 4. Vandaag zullen we wat meer praten over LTC.Hoe Litecoin wordt gemaaktZoals alle cryptokringen wordt litecoin niet uitgegeven door een overheid, die historisch gezien de enige entiteit is die de samenleving vertrouwt om geld uit te geven. In plaats daarvan, gereguleerd door een Federal Reserve en afkomstig van een pers bij het Bureau of Engraving and Printing, worden litecoins gecreëerd door de uitgebreide procedure genaamd mining, die bestaat uit het verwerken van een lijst van litecoinetransacties. In tegenstelling tot de traditionele valuta's staat het aanbod van litecoins vast. Er zullen uiteindelijk slechts 84 miljoen litecoins in omloop zijn en niet meer dan één. Elke 2,5 minuut (in tegenstelling tot 10 minuten voor bitcoin) genereert het litecoine-netwerk een zogenaamd blok - een grootboekinvoer van recente litecoinetransacties over de hele wereld. En hier is waar de inherente waarde van litecoin vandaan komt.Mijnbouw voor LitecoinDe stimulans voor de mijnbouw is dat de eerste mijnwerker die een blok met succes verifieert, beloond wordt met 50 litecoins. Het aantal litecoins dat voor een dergelijke taak wordt toegekend, vermindert met de tijd. In oktober 2015 is het aantal litecoins gehalveerd en de halvering zal met regelmatige tussenpozen worden voortgezet totdat de 84.000.000ste litecoin wordt gedolven.Maar zou één gewetenloze mijnwerker het blok kunnen veranderen, zodat dezelfde lucifers twee keer kunnen worden uitgegeven? Nee. De oplichterij zou onmiddellijk ontdekt worden door een andere mijnwerker, anoniem voor de eerste. De enige manier om het systeem echt te bespelen zou zijn om een meerderheid van de mijnwerkers te laten instemmen met het verwerken van de valse transactie, wat praktisch onmogelijk is. Of ze laten gebruik maken van verschillende soorten robots. Voor de mijnwerkers is cryptocurrency in een tempo dat de moeite waard is voor de mijnwerkers een ongoddelijke verwerkingskracht nodig, met dank aan gespecialiseerde hardware. Om de meeste cryptocurrency's te ontginnen, is de centrale verwerkingseenheid in uw Dell Inspiron niet snel genoeg om de taak uit te voeren. Wat is Litecoin waard?Elke valuta - zelfs de Amerikaanse dollar of het goud - is slechts zo waardevol als de maatschappij denkt dat het is. Als de Federal Reserve te veel bankbiljetten in omloop zou brengen, zou de waarde van de dollar in korte tijd dalen. Dit fenomeen overstijgt de valuta. Elk goed of dienst wordt minder waardevol naarmate het gemakkelijker en goedkoper beschikbaar is. De makers van litecoin begrepen vanaf het begin dat het moeilijk zou zijn voor een nieuwe munt om een reputatie op te bouwen in de markt. Genoemd in Today's Episode:CryptosoepWat is litecoinLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronderVorige Afleveringen:Episode 1Episode 2Episode 3Neem contact op met Bert:TwitterPinterest CryptosoeplinktreeSupport the show (https://cryptosoep.com/)
03:55 04/18/2020
Profit Revolution - Cryptosoep Podcast #5
Wat is de Profit Revolution?Profit Revolution is een platform dat u verbindt met een wereld van mogelijkheden door middel van real-time updates van de digitale markt. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om u te helpen bij het projecteren waar u moet investeren. En niet alleen dat, maar u krijgt ook de hulp van een financieel adviseur die u begeleidt waar u het beste rendement uit uw investering haalt.Deze software is ingenieus in die zin dat het u helpt om direct winst te maken. U bent dan in staat om uw geld op te nemen als het eenmaal op uw rekening staat. Deze actie zorgt ervoor dat u uw inkomsten uit uw initiële investering haalt. Het is aan u om uw winst te herinvesteren of op te nemen voor gebruik.Wat doet Profit Revolution?Profit Revolution biedt u topniveau veiligheid. Het bewaart alle informatie die in het systeem wordt ingevoerd in een gecodeerde omgeving, zodat uw privégegevens veilig zijn voor hackers. Dat is de reden waarom 99,9% van de digitale investeerders die op zoek zijn naar softwareprogramma's ervoor kiezen om deze te gebruiken.Het stelt u vervolgens voor aan een financieel adviseur om u te helpen bij het starten van deze reis van digitale investeringen. De adviseur komt op het moment dat u zich aanmeldt voor een rekening. Hij begeleidt u bij het maken van een goede winst met de investeringen die u doet en neemt u mee in het eenvoudige proces van het instellen van de account.Zodra u weet wat u met uw investering moet doen, wordt u gevraagd een eerste investering te doen, die naar uw keuze is. De software biedt u live marktupdates die u kunt volgen en weten waar u moet investeren. Het helpt u ook te weten wanneer u zich moet terugtrekken uit investeringen die waarde verliezen. Op die manier kunt u winst maken en verliezen vermijden.Genoemd in Today's Episode:Bitcoin HalvingDeze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen: Aflevering 4Aflevering 1Neem contact op met Bert: Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
08:18 04/29/2020
Bitcoin Revolution - Cryptosoep Podcast #6
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep! Aflevering 6 met Bert!Deze aflevering gaat over de robot Bitcoin Revolution. Dit is een Crypto Robot. n het geval dat u weet over web-based handel, realiseert u zich dat de prestatie begint bij de capaciteit om de monetaire markten te verdelen. En, om de variabelen te kunnen begrijpen die van invloed zijn op de ontwikkeling van de waarde van grondstoffen. Hoewel deze vaardigheden kunnen worden geleerd, ze vereisen een aantal ernstige energie en lange perioden op uw computer het bestuderen van zakelijke trend beweegt. Bitcoin Revolution is gemaakt met een baanbrekende berekening die de zakelijke sector voor u zal ontleden. Het zal op dat moment mogelijke productieve uitwisselingsopeningen lokaliseren en zelfs uitwisselingen voor u openen en sluiten. Voor vaardige handelaars kan deze exacte programmering worden gebruikt om uw uitwisselingsprocedures en onderzoeken te testen.Hieronder vindt u enkele belangrijke aspecten die u moet weten over Bitcoin Revolution:1. 2. HandelssignalenBitcoin Revolution heeft de meest uitzonderlijke berekening met zes live-informatiepunten. Dit houdt in dat uitwisselingen over de hele linie worden uitgevoerd met een exacte, in de markt gespecialiseerde analyse.2. 2. Handel RobotBitcoin heeft zowel handmatige als geautomatiseerde handelsmodi. De computergestuurde ruilmodus, ook wel aangeduid als "Marketing Robot", laat het product toe om effectief uitwisselingen te openen en te sluiten. Dit wordt gedaan volgens de aangegeven vooraf ingestelde principes van de handelssignalen.3. 3. VeiligheidsschildBitcoin is privé en beveiligd. Van het gebruik van de meest recente conventie via de bevestiging van handelaren, tot het volledig naleven van de beschermingsregels en -richtlijnen. Dit toont aan dat gevoelige informatie volledig wordt bewaakt.Bitcoin Revolution is een selectieve groep die bestaat uit individuen die de verhuizing van Bitcoin hebben uitgebuit om zowel enorme als kleine opbrengsten te landen terwijl ze groeien. Individuen van Bitcoin Revolution genieten van maand tot maand terugtrekkingen die over de hele wereld plaatsvinden. Dit wordt gewoon gedaan door elke dag een deel van uw tijd te nemen om wat "werk" te doen op de Bitcoin Revolution-app.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 4Aflevering 1Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
08:56 05/04/2020
Bitcoin Profit - Cryptosoep Podcast #8
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 8 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Profit.  Bitcoin Profit ReviewMijn team en ik hebben de informatie over softwareontwikkeling lang genoeg gevolgd om te weten dat niet alle informatie op het internet waar is. Zo kunnen sommige gebruikers een product veroordelen zonder een goede evaluatie. Dit is een van de redenen waarom we een team van professionals en technologieliefhebbers hebben samengesteld die beoordelingen van veelbelovende producten produceren.Dank u allen voor uw opmerkingen en lof voor ons werk tot nu toe. Deze keer richten we ons op de Bitcoin-winst. We zullen de functies van dit platform controleren en een deel van de informatie op het internet analyseren om te bevestigen of het waar is of niet.Aan het einde van deze evaluatie zullen we proberen te bepalen of de Bitcoin Profit software te vertrouwen is of niet.SamenvattingLaten we eerst Bitcoin Profit beschrijven om lezers die nog niet van de software hebben gehoord, te informeren. Bitcoin Profit is geautomatiseerde cryptografische handelssoftware. Het is specifiek ontworpen om Bitcoin te verhandelen, wat veruit het meest waardevolle cryptovalent is; tijdens dit onderzoek kwamen we er echter achter dat andere geselecteerde cryptografen ook toegang hebben tot het verhandelen van de software.Hoe het werktBitcoin Profit is gebaseerd op een intelligent algoritme dat door robots wordt uitgevoerd. De software detecteert en bewaakt de winstgevende cryptische prijzen om de gebruikers financiële voordelen te bieden, d.w.z. kopen wanneer de prijs laag is, en verkopen zodra de prijs stijgt, en zo winst maken. Het systeem biedt een geschat rendement op de transactie van ongeveer 92%.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 7Aflevering 6Aflevering 5Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:20 05/05/2020
Bitcoin Trader - Cryptosoep Podcast #7
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 7 met uw host: Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin TraderWat is een Bitcoin Trader?De Bitcoin Trader kan het best beschreven worden als een geautomatiseerd cryptovalutisch handelsplatform dat werkt met intelligente bots die ondersteund worden door geavanceerde kunstmatige intelligentie. Hoewel het ingewikkeld klinkt, bleek dat het gebruik van de Bitcoin Trader heel eenvoudig is. De software kan worden ingedeeld bij andere populaire cryptovalutische handelsplatformen, zoals de bekende robot: Bitcoin Code en Bitcoin Future.De Bitcoin Trader biedt nieuwe en ervaren handelaren de kans om hun passieve inkomen te verhogen vanaf een minimale investering van $250. Intelligente robots die met dit systeem werken zijn geprogrammeerd om gunstige Bitcoin-prijzen te detecteren waartegen gebruikers kunnen kopen of verkopen om winst te maken.Ons uitgebreide Bitcoin Trader-onderzoek voor deze beoordeling heeft ons geholpen een geautomatiseerd handelssysteem te begrijpen dat de tijd die nodig is om de beste investeringsbeslissingen te nemen, kan verminderen. Als het gaat om cryptische handel, is tijd geld, en snelle besluitvorming is essentieel om de winst te maximaliseren. Daarom zijn geautomatiseerde handelssystemen effectiever dan het gebruik van handmatige handelsprocessen. Geen wonder dat de Bitcoin Trader zo populair is. We zijn ervan overtuigd dat de inspanning die in deze evaluatie wordt gedaan, meer handelaren zal aanmoedigen om zich te registreren en geld te verdienen op het Bitcoin Trader-platform.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 6Aflevering 5Aflevering 4Neem contact op met Bert:TwitterLinktreePinterest CryptosoepHomeSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:02 05/05/2020
Bitcoin Future - Cryptosoep Podcast #9
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 9 met uw host: BertDeze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Future.Bitcoin Future Review: Scam of LegitBitcoin Future, een geautomatiseerd handelsplatform, wordt door handelaren gebruikt om te handelen in Bitcoins en andere cryptocurrencies in de Bitcoin-markt. Het platform beweert een nauwkeurigheid van het handelssignaal te hebben van ongeveer 99,4% en de leden maken een gemiddelde van $1.121 per dag. Het verhoogt de winstkans en verlaagt het risico dat met de handel gemoeid is en vormt zo een veilige en zekere optie om te handelen.De software werd bekroond als de #1 handelssoftware in de categorie van handelssoftware voor haar geweldige diensten, functies en succes door de United States Trading Association. Bovendien is de software verbazingwekkend genoeg in staat om financieel nieuws te lezen en de Bitcoin-markt te analyseren.De software is sneller in het analyseren van een bepaalde situatie en het berekenen van de risico-rendementsverhouding om betere inzichten en advies te geven om te handelen.Hun beslissingen zijn op algoritmen gebaseerd en logischer, waardoor ze nauwkeuriger zijn. De investering is volledig gebaseerd op de legitieme logische basis en heeft waarde. Het beheren van handel en investeringen in een Bitcoin-markt kan moeilijk en rigoureus worden. Software zoals Bitcoin Future maakt het gemakkelijk en comfortabeler dan handmatig handelen.Ze kunnen alle investeringsgerelateerde kansen, updates en risico's in een paar seconden scannen en de handel direct uitvoeren.Is Bitcoin Future Legit?Bitcoin Future staat op als een van de meest populaire automatische handelsrobots van 2019. De robot lijkt zeker betrouwbaar te zijn. Hierdoor biedt het platform u de beste en meest winstgevende investeringsmogelijkheden op het moment van investeren.Ja, het is Legit!Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hierondeVorige Afleveringen:Aflevering 8Aflevering 7Aflevering 6Neem contact op met Bert:TwitterLinktreePinterest CryptosoepHomeSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:34 05/10/2020
Bitcoin Code - Cryptosoep Podcast #10
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 10 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Code.  Bitcoin Code ReviewVeel mensen willen graag geld gaan verdienen aan cryptografiehandel met behulp van geautomatiseerde systemen, maar ze weten niet welke systemen volledig te vertrouwen zijn. Voorzichtigheid is geboden, want er zijn veel dubieuze diensten op het web. We zijn blij te kunnen aankondigen dat we erin geslaagd zijn een van de beste, zo niet het beste geautomatiseerde platform voor de handel in cryptovalen te identificeren, waardoor het mogelijk is om aanzienlijke winsten te maken.In onze carrière hebben we al veel geautomatiseerde systemen getest. Ze zijn gebaseerd op de veronderstelling dat het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken en vervolgens de robots te activeren die de bewerkingen voor je uitvoeren. Na elke sessie is het mogelijk om de gegenereerde winst uit te betalen. Op dezelfde manier wordt het gedaan op Bitcoin Code.Is het het waard? Het gebruik van robots is een ongecompliceerde taak, en na het activeren ervan en het stellen van limieten kunnen we er zeker van zijn dat we een bevredigend rendement op de gedane investering zullen krijgen.Geautomatiseerde systemen voor virtuele valutahandel debuteerden vele jaren geleden op de markt. Degenen die ze in veel gevallen zijn gaan gebruiken, zijn nu miljonairs. Nieuwe gebruikers krijgen nog steeds de kans om hun financiële situatie aanzienlijk te verbeteren.Volgens de door gebruikers gepubliceerde adviezen zijn veel handelaren in staat om een winst te maken tot $1500 per dag. Dit is een niet te onderschatten verdienste, die het mogelijk maakt om financiële onafhankelijkheid te bereiken.Het gebruik van dergelijke systemen is uiterst eenvoudig. Registreer een rekening, maak een storting en begin te handelen.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hierondeVorige Afleveringen:Aflevering 9Aflevering 8Aflevering 7Neem contact op met Bert:TwitterLinktreePinterest CryptosoepHomeSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:34 05/11/2020
Bitcoin Era - Cryptosoep Podcast #11
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 11 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Era.  Bitcoin-tijdperk MeningenBitcoin Era is een snelgroeiend handelssysteem dat handelaren in staat stelt om duizenden dollars te verdienen door Bitcoin te verhandelen. Dit platform is volledig geautomatiseerd, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren makelaars. Maar is Bitcoin Era een betrouwbaar systeem en maakt het mogelijk om een stabiele winst te genereren?We hebben een grondige test uitgevoerd om te bepalen of Bitcoin Era een platform is dat aandacht verdient. We hebben de effectiviteit van real time trading geanalyseerd, evenals de informatie die direct gerelateerd is aan het systeem dat op het internet is gepubliceerd. We hebben ook de betrouwbaarheid van de commentaren van actieve gebruikers op Bitcoin Era gecontroleerd.Is het Bitcoin-tijdperk de aandacht waard? Absoluut!Bitcoin Era is een geautomatiseerd cryptografisch handelsplatform dat een onberispelijke reputatie geniet onder de gebruikers. In onze test waren de prestaties van het systeem 97%. Dit is wat onze experts nog meer hebben ontdekt:Bitcoin Era behaalde een prestatiescore van 92% - een van de hoogste scores voor geautomatiseerde cryptografische handelssystemen.    I nsideBitcoins beoordeelde de betrouwbaarheid van Bitcoin Era op 95% - ten minste 99% van de informatie op de website is feitelijk correct.    Bitcoin Era scoorde 90% in de kwaliteitstest van de klantenservice - experts beantwoordden de vragen die hen telkens werden gesteld.    Als handelsplatform scoorde Bitcoin Era 98% - het systeem is zeer intuïtief.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 10Aflevering 9Aflevering 8Neem contact op met BertTwitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
06:02 05/12/2020
Bitcoin Evolution - Cryptosoep Podcast #12
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 12 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Evolution.  Bitcoin Evolution Review - is het SCAM?Bitcoin Evolution is software voor automatische cryptografische handel. Het platform helpt handelaren om duizenden dollars per dag te genereren, zelfs met een minimale storting. De Bitcoin Evolution-handelsrobot analyseert cryptovalente markten en neemt automatisch specifieke handelsbeslissingen. Hiervoor worden technologisch geavanceerde computeralgoritmen gebruikt. Niet alle beleggers hebben een goede mening over cryptobots. De betrouwbaarheid van dergelijke software is vaak op het eerste gezicht moeilijk te herkennen. Handel met cryptobots brengt altijd duidelijke risico's met zich mee. Bitcoin Evolution is zeker een van de beste platforms van dit type die beschikbaar zijn op het internet. Het voorspelt de markttrends met een hoge efficiëntie en biedt een uitzonderlijk betaalbare service. Wat was de reden voor een positieve beoordeling van deze cryptobot?Wat is Bitcoin Evolution? Bitcoin Evolution is een software voor het verhandelen van cryptobots. Deze tool maakt gebruik van geavanceerde computeralgoritmen om prijstrends en gebeurtenissen in de sector te analyseren. Het voert dan automatisch lucratieve handelstransacties uit voor de gebruiker. Met Bitcoin Evolution kunt u echte winst maken. U hoeft maar een tiental minuten per dag te besteden om uw account te beheren.Met Bitcoin Evolution kunt u veel populaire cryptovalen verhandelen. Deze omvatten Bitcoin Litecoin Ethereum Monero Ripple Dash. Het platform is ontwikkeld door ervaren programmeurs en geautomatiseerde handelsdeskundigen. Hun kennis heeft het mogelijk gemaakt om een uitzonderlijk efficiënt en effectief systeem te creëren.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hierondeVorige Afleveringen:Aflevering 11Aflevering 10Aflevering 9Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:48 05/13/2020
Crypto Revolt - Cryptosoep Podcast #13
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 13 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Crypto Revolt.Crypto Revolt. Wat is het?Crypto Revolt is een volledig geautomatiseerde handelssoftware. Onze ervaring leert dat het programma gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen is. Zoals we al hebben gezegd, betekent dit dat zowel beginners als ervaren handelaren de software gemakkelijk kunnen gebruiken. De software is gebouwd met een krachtig algoritme dat de financiële markten scant en lucratieve handelsmogelijkheden blootlegt. De signalen die het dan geeft zal de handelaar informeren over welke activa te verhandelen en wanneer.Nog voordat we met onze recensie begonnen, kwamen we veel forums op het internet tegen waar nieuwe handelaren Crypto Revolt gebruikten om hen te helpen beslissingen te nemen en gestaag geld te verdienen. Bovendien vonden we veel ervaren traders die ook het Crypto Revolt algoritme testten en bevestigden dat de handelsstrategieën inderdaad winstgevend waren.Geen verborgen kostenDat meen je niet! Deze moderne commerciële software is 100% gratis te gebruiken zonder verborgen kosten. Gemakkelijk te registrerenAan de slag met Crypto Revolt kan niet makkelijker. Het enige wat u hoeft te doen is de Crypto Revolt website te bezoeken en een kort registratieformulier in te vullen. U dient uw naam, e-mailadres, land van verblijf en telefoonnummer op te geven.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 12Aflevering 11Aflevering 10Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:36 05/14/2020
Bitcoin Lifestyle - Cryptosoep Podcast #14
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 14 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Lifestyle.  Bitcoin Lifestyle ReviewIn 2009 maakte Bitcoin zijn grootse verschijning. Sindsdien is het zo populair geworden, dat er een hele industrie van cryptocurrency is ontstaan. In slechts tien jaar tijd bewees Bitcoin zijn betekenis. Deze cryptocurrency, met zijn principes en de stijgende waarde, wordt vaak beschreven als het volgende 'digitale goud'. Daarom wil iedereen deze nieuwe investeringsmogelijkheid uitproberen. Daarom zijn er verschillende methoden van Bitcoin-handel in de markt ontstaan. Naast de handel in cryptocijfers is er ook een ondersteunende infrastructuur ontstaan die wordt aangedreven door moderne technologieën. Een populair voorbeeld hiervan zijn robots of autohandelaars, die het voor beginners en handelaren gemakkelijker maken om effectief te handelen met behulp van marktgegevensanalyses die sneller zijn dan menselijkerwijs mogelijk is. In dit artikel gaan we een dergelijke robot bekijken; Bitcoin Lifestyle.Wat is Bitcoin Lifestyle?Bitcoin Lifestyle is een geautomatiseerde software die speciaal ontworpen is voor crypto-handel. Het maakt gebruik van een algoritme, ondersteund door Artificiële Intelligentie (A.I.) en machinaal leren, dat crypto-handelstechnieken automatiseert.Bitcoin Lifestyle, gebruikt strategieën die zijn afgeleid van enorme hoeveelheden gegevens en inzichten van ervaren handelaren om te speculeren over winstgevende mogelijkheden. Het maakt gebruik van een vooraf gedefinieerd algoritme om verschuivingen in Bitcoin-prijzen te voorspellen en aangezien elke stap geautomatiseerd is, kan de gebruiker eenvoudigweg ontspannen en de software namens hem of haar laten handelen.Het systeem werkt vrij goed voor degenen die niet bekend zijn met de technische kennis van cryptografie, waardoor ze betrokken kunnen raken bij de Bitcoin-handel. Bovendien kan de robot binnen enkele seconden een anders onoverkomelijke hoeveelheid gegevens analyseren en dienovereenkomstig beslissingen nemen.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleverinLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 13Aflevering 12Aflevering 11Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:34 05/18/2020
Bitcoin Billionaire - Cryptosoep Podcast #15
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 15 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Billionaire.Bitcoin Billionaire Review - Is het een Scam Trading Platform of veilig in gebruik?Bitcoin Billionaire is een eenvoudig te gebruiken online Bitcoin-tradingssoftware die u helpt bij de handel in Bitcoins. U kunt zich vrijwel direct registreren op het platform, omdat er geen kosten voor registratie in rekening worden gebracht. Na registratie neemt uw financieel adviseur contact met u op. Hij zal u helpen om te gaan handelen. De software stelt u in staat om zelfs de kleinste marktdetails te volgen. Met behulp van de aanwijzingen die de software geeft, kunt u beslissen of u Bitcoins koopt of verkoopt. Het algoritme stelt u ook in staat om geld te verdienen aan elke transactie die u voltooit. Duizenden hebben miljoenen verdiend op deze handelsapplicatie, en dat kunt u ook. Begin vandaag nog met Bitcoin Billionaire! Voordelen van Bitcoin BillionaireRegistreer gratisIn tegenstelling tot andere online handelsapplicaties biedt Bitcoin Billionaire gratis registratie aan alle gebruikers, waardoor u een stimulans krijgt om direct te beginnen. Het registratieproces is eenvoudig en bestaat uit het invullen van slechts enkele formulieren.Ondersteuning beschikbaarNadat u zich heeft geregistreerd, neemt een professioneel financieel adviseur contact met u op en begeleidt u bij het handelen. De adviseur zal u ook helpen om te investeren en te handelen in Bitcoins, zodat u miljoenen kunt verdienen!Moderne en geavanceerde technologieDe ingebouwde software geeft u de meest accurate marktupdates. Het informeert u wanneer er gunstige kansen zijn, en u kunt dienovereenkomstig kopen en verkopen. Met behulp van deze software kunt u ook bij elke transactie verdienen.BeginnersvriendelijkMaak je geen zorgen als je een beginner bent in het handelsspel. De software is beginnersvriendelijk en zal u helpen om aan de slag te gaan en enorme winsten te maken.Demo-account beschikbaarDe software maakt het mogelijk om te beginnen met het handelen in uw demorekening. Neem de tijd om te leren, en u kunt beginnen met het handelen met uw live-rekening, zodra u gewend bent aan alle functies.Klein beginnenHet bedrijf laat u toe te beginnen met een klein bedrag. Begin gewoon met het investeren van 250 euro, en je kunt met meer handelen nadat je je geld hebt zien groeien.Geen verborgen kostenDeze handelsapplicatie is in tegenstelling tot andere online platformen. Bitcoin Billionaire brengt geen kosten in rekening, zoals makelaarskosten of extra verborgen kosten later.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 14Aflevering 13Aflevering 12Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:33 05/19/2020
Cryptohopper - Cryptosoep Podcast #16
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 16 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Cryptohopper.Wat is Cryptohopper?In zijn meest basale vorm is Cryptohopper een online platform dat u in staat stelt om volledig gebruik te maken van een geautomatiseerde handelsbot. Dit betekent dat er namens u wordt gehandeld, op basis van de onderliggende voorwaarden die de bot in opdracht heeft gekregen. Met het Cryptohopper-platform dat in 2017 voor het eerst werd gelanceerd, beweert het bedrijf nu de handel voor meer dan 140.000 mensen te hebben gefaciliteerd.Zoals we verderop zullen bespreken, is Cryptohopper meer een halfautomatische bot. Hiermee bedoelen we dat de bot slechts zo goed is als de persoon die hem programmeert. Als het primaire doel van de bot bijvoorbeeld is om Bitcoin aan te schaffen wanneer deze meer dan 5% in waarde toeneemt in een periode van 24 uur, dan is dit precies wat de bot zal doen.Als zodanig is er geen garantie dat de bot succesvol zal zijn in het maken van consistente winst. Integendeel, u kunt net zo goed geld verliezen.Desalniettemin is de Cryptohopper-bot momenteel compatibel met acht toonaangevende cryptocentransacties. Dit omvat onder andere Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex en KuCoin. Dit zorgt ervoor dat uw geautomatiseerde bot voldoende liquiditeit heeft om de voorgeprogrammeerde doelstellingen te bereiken - 24 uur per dag.Een van de beste voordelen van het gebruik van Cryptohopper is de flexibiliteit die wordt geboden aan handelaren van alle ervaringsniveaus. Bijvoorbeeld, als u een doorgewinterde belegger bent met een lange staat van dienst in de online handelsruimte, dan heeft u de mogelijkheid om een geautomatiseerde bot te bouwen om uw exacte eisen te weerspiegelen.In deze zin kunt u in wezen uw 'Secret Sauce' vrijgeven op de markten op een 24-uurs rolling basis. Aan de andere kant van het spectrum, als u vrijwel geen ervaring heeft met online trading en u zich niet comfortabel genoeg voelt om uw eigen geautomatiseerde bot voor te programmeren, kunt u in plaats daarvan een strategie direct van de Cryptohopper-marktplaats kopen.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 15Aflevering 14Aflevering 13Neem contact op met BertTwitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
06:16 05/20/2020
3Commas - Cryptosoep Podcast #17
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 17 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: 3Commas.  Wat is 3Commas?3Commas is een geautomatiseerde cryptocurrency trading bot die al in 2017 werd opgestart. Zoals u waarschijnlijk weet, zijn crypto-bots (ook bekend als bitcoin-bots) software-oplossingen die automatisch cryptocurrency kopen en verkopen op beurzen door het volgen van regels en instructies die door de gebruiker zijn ingesteld.3Commas is, net als de meeste andere bitcoin-bots, een cloud-gebaseerd platform, wat betekent dat u het met elk apparaat kunt benaderen en onderweg kunt handelen, aangezien het ook mobiele apps heeft voor zowel Android als iOS.Belangrijkste kenmerken van 3CommasWat kun je precies doen met 3Commas.io? Een heleboel dingen.Zodra u uw beursrekening met het 3Commas-platform verbindt via API-sleutels, kunt u deze gebruiken om ofwel handmatig te handelen (met verbeterde functies in vergelijking met reguliere beurzen + alle beurzen in een enkele interface hebben). stel zelf de automatische handelsbot in of ga naar de marktplaats en koop strategieën of signalen van externe leveranciers.Dus, in essentie zijn dit drie hoofdproducten op het 3Commas platform:    handmatig handelen met verbeterde functies en opties    automatische handel met bots    portfoliomanagement    marktplaats voor signalen, strategieënLaten we alle bovengenoemde kenmerken doornemen en ze in detail uitleggen.Geautomatiseerde handel met Trading BotDit is het eigenlijke botgedeelte van het platform. Dit is de plek waar je de bots opstelt en loslaat om de handen uit de mouwen te steken. Je verwijdert je emoties uit de vergelijking en vrije tijd voor andere activiteiten terwijl de bot de markt volgt en de handel voor je doet. Met een goede set-up kan dit leiden tot een solide stroom van passieve inkomsten elke dag/maand.3Commas heeft twee soorten bots die je op hun platform kunt draaien:    eenvoudige bots    samengestelde botsIn de rest van dit 3Commas.io-overzicht zullen we ze allebei meer in detail behandelen.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achteWaar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 16Aflevering 15Aflevering 14Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:22 05/21/2020
Kryll - Cryptosoep Podcast #18
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 18 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Kryll.Kryll.io: Een poging waard?De Cryptocurrency markt is onderhevig aan constante volatiliteit. Het is een lastige taak om te profiteren van de markttrends zonder 24/7 online te zijn. Gezien de menselijke beperkingen is dit vrijwel onmogelijk. Geautomatiseerde handelssoftware, algemeen bekend als trading bots, helpen dit probleem te overwinnen door namens u transacties uit te voeren, afhankelijk van de strategie die u creëert. Een van deze trading bots is Kryll.io.Kryll.IO is erin geslaagd om een reputatie op te bouwen vanaf de eerste dagen van haar oprichting. Maar wat maakt het bijzonder? Lees onze Kryll.io review om de verschillende kenmerken van de trading bot te begrijpen. Het artikel wil een antwoord geven op de verschillende vragen rond Kryll.IO zoals het mogelijk is om echt geld te verdienen met Kryll.IO, wat zijn de voor- en nadelen, de prijsstructuur, en ga zo maar door. Wat is Kryll.IO?Kryll.IO is een geautomatiseerde handelssoftware die zich richt op het grote publiek voor het uitvoeren van cryptocentrische transacties. Het bestaat uit professionele trading tools die gebruikt kunnen worden om cryptocurrency trading managers te creëren met behulp van eenvoudige 'drag and drop'.Opgericht door een team bestaande uit Luce Benevolo, Philipe Longere, Paul Collorafi en anderen, is het ontworpen om cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. De meeste mensen missen de gewenste handelstools om de wereld van de professionele cryptocurrencyhandel binnen te gaan of worden geconfronteerd met het probleem van de hoge prijzen bij de aankoop van pro-tools voor het uitvoeren van cryptocurrency transactie.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronderVorige Afleveringen:Aflevering 17Aflevering 16Aflevering 15Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:51 05/24/2020
Gunbot - Cryptosoep Podcast #19
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 19 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Gunbot.Gunbot Beoordelingen - Is Gunbot een Scam of een Top Trading Bot?Als u online naar cryptocurrency's zoekt, zult u zich snel realiseren dat digitale valuta's zeer populair zijn geworden, niet alleen als een vorm van betaling, maar ook als een voorkeurspositie van handelaren over de hele wereld. Wanneer nieuwe activa op de markt komen, springen softwareontwikkelaars snel aan boord om oplossingen en producten te creëren en te ontwikkelen die de handelsefficiëntie en het succes stimuleren.Dit zijn onder andere handelsbots die automatisch werken en handelskansen vinden in de markten, tot systemen die handelaren voorzien van handelssignalen die ze handmatig kunnen implementeren.Niet al deze oplossingen zijn effectief, en velen zullen gewoon mensen oplichten uit hun zuurverdiende geld, maar sommige werken echt en vandaag zullen we een kijkje nemen bij Gunbot.Is Gunbot voor alle handelaren?Oké, hier zijn we gestompt! We hadden echt geen idee welke licentie we moesten kiezen en welke zou passen bij onze behoeften. Dus besloten we de licentie te kiezen die 'klonk' alsof het bood wat we nodig hadden en we meldden ons aan voor de Gunbot Standard Edition. Toen we eenmaal op de 'Koop nu' knop hadden geklikt, werden we doorgestuurd naar een Gunthy betaalpagina (ja, het was een beetje verwarrend voor ons).Hier kregen we de opdracht om Bitcoin te storten naar een specifiek Bitcoin-adres. Vervolgens werd ons verteld om ons ERC-20 compatibele Ethereum portemonnee-adres in te voeren. Zodra dit gedaan is, ontvangt u automatisch een aantal GUNTHY-munten op uw portemonnee, en deze worden gebruikt om uw licentie-eigendom permanent te valideren via de blokketen.Dus, om eerlijk te zijn, was dit proces erg intimiderend.Omdat we geen Bitcoin hadden, moesten we eerst digitale munten kopen van een beurs om Gunbot te kunnen gebruiken.We wisten ook niet zeker wat Gunthy-munten waren en toen we online zochten, lazen we dat Gunthy de enige officiële Gunbot-gemeenschap is en dat Gunbot een automatische winstgenerator is voor Poloniex, Kraken, Bittrex en Cryptopia. Huh?!Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 18Aflevering 17Aflevering 16Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:25 05/25/2020
Gekko - Cryptosoep Podcast #20
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 20 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Gekko.  Wat is de Gekko Trading Bot?Gekko is een open-source Bitcoin-handelsplatform voor botten. Dit betekent dat iedereen van over de hele wereld de Gekko handelsbot kan gaan gebruiken zonder ook maar één dubbeltje uit zijn of haar portemonnee te hoeven betalen.Gebruikers kunnen eenvoudigweg de Gekko software downloaden en de instellingen naar wens configureren. Zodra u tevreden bent met de strategie die u hebt gemaakt, kunt u de API-sleutel van uw beurs toevoegen en de bot begint met het uitvoeren van transacties wanneer er een kans is.In tegenstelling tot de meeste andere bots die er zijn, biedt Gekko zijn gebruikers volledige controle over de aanpassingen. Dit houdt in dat u uw strategie kunt aanpassen om met uw bot te werken. U zal in staat zijn om de markttrends te analyseren en de strategie die met uw bot is geconfigureerd te wijzigen. Aangezien de crypto-markt nooit slaapt, zal het laten draaien van een bot terwijl u weg bent van de computer ervoor zorgen dat u nooit grote handelsmogelijkheden verliest.Aangezien de Gekko trading bot volledig open-source is, zult u talrijke experts kunnen vinden die hun configuraties met de wereld delen. Dit maakt het voor u gemakkelijk om een geweldige botconfiguratie te kiezen om te draaien.Bovendien kan de bot worden gebruikt op 16 verschillende cryptocurrency beurzen, waaronder BitFinex, Bitstamp en Binance. Al deze functies maken de Gekko handelsbot een van de beste bots die er zijn.Kun je geld verdienen met de Gekko handelsbot?Het hoogtepunt van de Gekko trading bot is het niveau van maatwerk dat je erop kunt bereiken. Zodra u de juiste formule voor de configuratie heeft, zal uw bot transacties uitvoeren wanneer hij een kans ziet.Echter, het maken van de juiste configuratie is het moeilijke gedeelte. Hoewel er verschillende configuraties bestaan, is het mogelijk dat de configuratie die aan al uw behoeften voldoet niet bestaat. Dit betekent dat u het van de grond af aan moet creëren.Dit is misschien wel precies wat een expert nodig heeft. Echter, voor een beginner kan het creëren van de perfecte configuratie erg moeilijk zijn. Zonder de juiste configuratie is het heel gemakkelijk om geld te verliezen tijdens het handelen met de Gekko trading bot.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige Afleveringen:Aflevering 19Aflevering 18Aflevering 17Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:35 05/29/2020
Zenbot - Cryptosoep Podcast #21
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 21 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Zenbot.Wat is Zenbot?Voordat men aan deze Zenbot review begint, moet men weten wat het is. David Vasquez heeft Zenbot opgericht. Het is een open-source systeem dat kan worden aangepast aan de eisen van de gebruiker. Men moet de code aanpassen en updaten, en het platform zal draaien volgens het ontwerp van de gebruiker. Het is een natuurlijke taalverwerkingsservice die ook als chatbot kan functioneren.Het is zeer nuttig bij het creëren van gebruikersgestuurde interfaces die gebruik maken van een natuurlijke taal. Het biedt ondersteuning voor meerdere valuta's. Het is in staat om transacties uit te voeren op zeer hoge frequenties vanwege het algoritme, dat gebaseerd is op uitgebreid marktonderzoek. Het maakt ook gebruik van kunstmatige intelligentie om zijn algoritme voortdurend te verbeteren.Zenbot heeft een algoritme dat compatibel is met platforms zoals Node.js en MongoDB. Dit betekent dat gebruikers Zenbot algoritmes kunnen uitvoeren op deze platformen. Het ondersteunt verschillende cryptocurrency exchange programma's zoals Gemini, Quadriga, Bittrex, Kraken, Poloniex en GDAX.Als men weet hoe Zenbot te gebruiken, wordt het omgaan met meerdere cryptocurrencies een efficiënt proces.Kunnen we echt geld verdienen met Zenbot?Geld verdienen met cryptocurrencyhandel is moeilijk. Aangezien de markt zo volatiel is als hij is, zonder enige kennis van de werking ervan, is het heel goed mogelijk om verlies te lijden.Handelsbots in het algemeen, zijn zo ontworpen dat gebruikers hun tijd niet hoeven te besteden aan het handelen in persoon. Ze kunnen algoritmen ontwikkelen en bots zo instellen dat de machine al het werk voor hen doet. Handelsbots zijn ontworpen om de handel in cryptocurrency online veel toegankelijker te maken. Zenbot is niet anders. Zelfs daarmee is geld verdienen nooit een garantie als het gaat om cryptocurrency.Met al zijn geweldige functies is het mogelijk om winst te maken als men weet hoe Zenbot te gebruiken. Gebruikers moeten echter wel weten hoe de markt voor de handel in cryptocurrency werkt en begrijpen hoe ze moeten investeren in cryptocurrency.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 20Aflevering 19Aflevering 18Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:44 05/31/2020
Haasbot - Cryptosoep Podcast #22
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 22 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Haasbot.HaasBot ReviewHaasOnline is de website achter HaasBot, een online geautomatiseerd handelsplatform dat tot doel heeft individuen te helpen efficiënt te handelen in digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en diverse altcoins.Het project maakt gebruik van een innovatieve softwaresuite met een reeks aangepaste bots, een verscheidenheid aan indicatoren en een aantal geavanceerde functies die meer ervaren handelaars aanspreken.Desondanks biedt het platform ook een reeks diensten die ontworpen zijn om gebruikt te worden door minder ervaren handelaren, waardoor zowel nieuwkomers als professionele handelaren kunnen profiteren van geautomatiseerde handel.HaasBot PrijzenEr zijn drie soorten licenties beschikbaar, namelijk Beginner, Simpel en Gevorderd, en naast de keuze van het type kunt u ook kiezen hoe lang u uw licentie actief wilt laten zijn. Het platform biedt licentievoorwaarden van 3, 6 of 12 maanden.Alle betalingen moeten worden gedaan in Bitcoin, en de prijzen variëren van 0,04 BTC voor een 3 maanden durende Beginnerslicentie tot 0,32 BTC voor een 12 maanden durende Geavanceerde licentie. De Beginnerslicentie biedt toegang tot 10 Concurrerende HaasBots, 10+ Verzekeringen, 10+ Veiligheidsvoorzieningen en 20 Indicatoren, terwijl de Geavanceerde licentie onbeperkte HaasBots en een onbeperkt aantal tools toestaat.Hoe Beginnersvriendelijk is HaasBot?Haasonline heeft meer tijd nodig om te wennen dan sommige van zijn concurrenten, het is noodzakelijk om HTS te installeren en te configureren en bots te downloaden op uw computer. Dit kan in het begin lastig zijn en nieuwe gebruikers zullen de verschillende online tutorials moeten doorlopen om met succes door het proces te navigeren.Echter, als HTS eenmaal operationeel is, hebben nieuwere handelaren toegang tot eenvoudig te gebruiken voorgeconfigureerde bots, zoals de Orderbot die werkt volgens vooraf gedefinieerde orders, de Accumulatiebot, die een bepaalde valuta verzamelt via gerandomiseerde orders, en de Inter-Exchange Arbitragebot die gebruik maakt van de prijsverschillen op verschillende beurzen.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 21Aflevering 20Aflevering 19Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:59 06/25/2020
Crypto Trader - Cryptosoep Podcast #23
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 23 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Crypto Trader.Wat is cryptohandel?Crypto-handel houdt in dat de ene cryptocurrency wordt geruild voor de andere. Dit omvat het kopen en verkopen van munten en het omruilen van fiat (onomkeerbaar papiergeld dat door de overheid als wettig betaalmiddel is gemaakt) in crypto. Cryptohandel is zeer vergelijkbaar met valutahandel (forex), waarbij fiatvaluta's van over de hele wereld 24 uur per dag worden verhandeld.Wat is Crypto Trader?Crypto Trader is een cryptocurrency trading systeem dat gebruik maakt van intelligente handelstechnologie om de signalen van de cryptocurrency markt te analyseren en investeerders de meest winstgevende transacties te presenteren.Vergelijkbaar met buitenlandse valuta, in de crypto markt, is het doel van elke investeerder om de cryptocurrency te kopen tegen de laagste koers en vervolgens door te verkopen om winst te maken wanneer de prijs stijgt. Dit handmatig doen kan erg moeilijk en tijdrovend zijn en de kans is groot dat u het uiteindelijk verkeerd doet. Dit is waar een Crypto Trader zeer nuttig wordt; de geautomatiseerde handelsrobots zullen de beste handelsmogelijkheden voor u detecteren door de cryptocurrency markten in de gaten te houden.Omdat Crypto Trader volledig geautomatiseerd is, mogen beleggers stortingen doen die door de handelsrobots in de cryptocurrency markt worden geïnvesteerd. De laagste storting die een belegger kan doen is €250 en de hoogste toegestane storting is €15 000.Crypto Trader is een van de meest betrouwbare en legitieme vormen van handel in de cryptocurrency markt. We hebben besloten om deze beoordeling met u te delen om er zeker van te zijn dat u alle informatie heeft die u nodig heeft om een geïnformeerde beslissing te nemen.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 22Aflevering 21Aflevering 20Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:46 07/01/2020
BTC Robot - Cryptosoep Podcast #24
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 24 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: BTC Robot.Wat is BTC Robot precies?Het is een softwareprogramma dat een zeer gedurfde claim maakt. Het biedt tot 150% ROI (Return on Investment). De handelsbot is gericht op het automatiseren van de Bitcoin-handel door te zorgen voor het laagste verlies en de hoogst mogelijke winst.De BTC Robot houdt de Bitcoin-markt continu in de gaten in die mate dat geen enkele schommeling of verandering in de prijs aan zijn aandacht ontsnapt. De Bot voert een diepgaande analyse uit van de marktomstandigheden en signaleert bepaalde patronen die het gebruikt om de meest winstgevende investeringen te bepalen.Hoe beginnen we met de BTC Robot?De gebruiker moet eerst een brokeraccount aanmaken bij Metatrader4. U krijgt dan een Metatrader4-makelaarspakket waarin de BTC-bot is opgenomen. Zodra u het pakket op uw systeem installeert (compatibel met zowel Windows als MacOS), bent u klaar om te gaan handelen.Zoals u ziet, wordt de BTC Robot mijnwerker vervangen door nieuwere, verbeterde manieren om uw handelsactiviteiten in de cryptocurrency markt uit te voeren.Kunnen we daadwerkelijk geld verdienen met de BTC Robot?Terug naar de 150% Return on Investment claim - klopt dat? Wel, dit is een twistpunt geweest onder veel BitCoin-handelsgemeenschappen. Sommige mensen vinden de extravagante claim vergezocht en te mooi om waar te zijn. Veel mensen hebben de deze robot een oplichterij en nep genoemd, terwijl aan de andere kant van het spectrum verschillende handelaars beweren dat ze met de BTC Robot nogal wat geld hebben verdiend en bewijs hebben geleverd om hun beweringen te staven.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringMedium over Bitcoin Value Laat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 23Aflevering 22Aflevering 21Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:40 07/03/2020
Bitcoin Pro - Cryptosoep Podcast #25
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 25 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Pro.Bitcoin ProDeze robot lijkt populair bij mensen die op zoek zijn naar passieve online inkomenskansen. De meesten hebben geen voorafgaande handelservaring. Bitcoin Pro verdient naar verluidt tot 4 keer het geïnvesteerde kapitaal in een bepaalde handelsdag.Hoewel de robot een groot potentieel heeft, brengt het ook een aanzienlijke mate van risico met zich mee. U moet daarom alleen investeren wat u zich kunt veroorloven om te verliezen. Bitcoin Pro past AI en blockchain toe om een naadloze handelservaring te bieden aan de gebruikers. U kunt zich met deze robot overal registreren, op voorwaarde dat u over het vereiste minimumkapitaal beschikt.Wat is Bitcoin Pro?Bitcoin Pro is een stuk software dat in 2015 is gelanceerd door een team van guru-handelaren en -ingenieurs. Het is een van de oudste BTC-handelsapps op de markt van vandaag. Bovendien steeg de populariteit van Bitcoin Pro in 2017 tijdens de crypto-bubbel.Minstens 25% van degenen die de robot op dat moment gebruikten, beweren dat ze in een paar maanden tijd tot 1 miljoen euro winst hebben verdiend. De Bitcoin Pro populariteit gaat weer door het dak, want analisten voorspellen een nieuwe crypto-boom in 2020/2021.Net als Max Keiser van het Keiser Report en Robert Kiyosaki van Rich Dad Poor Dad hebben ze onlangs voorspeld dat BTC tegen het einde van dit jaar €100.000 zal hebben verdiend. Zowel beginnende als ervaren handelaars komen naar Bitcoin Pro om de prestaties van 2017 te repliceren. Genoemd in Today's Episode:Deze Aflevering'Bitcoin Is In, Real Estate And Gold Are Out,' Warns 'Rich Dad ..Laat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 24Aflevering 23Aflevering 22Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
06:37 07/08/2020
Bitcoin Loophole - Cryptosoep Podcast #26
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 26 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Loophole.Is Bitcoin Loophole een oplichterij?Om een kort overzicht te geven, Bitcoin Loophole is een geautomatiseerd handelssysteem voor cryptocurrency. Het is een snel en effectief geautomatiseerd handelsplatform dat de brede marktomstandigheden analyseert om namens de belegger winstgevende transacties uit te voeren.Om te beginnen hoeft de belegger alleen maar een rekening aan te maken, een storting te doen en de automatische handelsrobot te gebruiken. We zijn blij met het feit dat Bitcoin Loophole zeer eenvoudig te gebruiken is; beleggers hoeven geen ervaring te hebben met handelsrobots om geld te gaan verdienen met Bitcoin Loophole.Hoe werkt de Bitcoin Loophole?De autohandelaar werkt met intelligente robots die goede deals vinden voor de verkoop van cryptocurrency. Dit zijn deals die cryptocurrency tegen een lage prijs aanbieden. Na aankoop wordt de crypto later doorverkocht tegen een hogere prijs als de markttrends veranderen.De transactie is 100% geautomatiseerd, daarom vonden we het zo gemakkelijk om Bitcoin Loophole te testen. Het enige wat we moesten doen was het handelsproces observeren terwijl de robot al het werk deed.Conclusie: Een uitstekende software voor beginners en professionals.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 25Aflevering 24Aflevering 23Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
06:02 07/10/2020
Crypto Genius - Cryptosoep Podcast #27
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 27 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Crypto Genius.Sinds de introductie van cryptocurrency's op de markten, hebben wereldwijde beleggers geprofiteerd van de vele mogelijkheden die deze digitale valuta's bieden.Terwijl sommige mensen eenvoudigweg cryptocurrencies, zoals Bitcoin, rechtstreeks van beurzen hebben gekocht, hebben anderen ervoor gekozen om crypto CFD's te verhandelen vanwege hun eenvoud en gemak.Naarmate de populariteit van digitale valuta's is toegenomen, zijn er veel nep producten en niet betrouwbare diensten ontstaan die handelaren helpen hun winst te maximaliseren en tegelijkertijd de risico's die gepaard gaan met het handelen te minimaliseren. Een van deze producten is de Crypto Genius die we vandaag diepgaand gaan bespreken.De Crypto Genius Reviews - Is deze Software Legit?Er zijn bepaalde criteria waar we naar kijken wanneer we een product reviewen om te testen of het legitiem is als volgt:    Zijn de verstrekte signalen nauwkeurig?    Is de site veilig en beveiligd en bieden ze veilige transacties aan?    Is de software gemakkelijk te gebruiken?    Kunt u uw winst met gemak terugtrekken?    Bent u in staat om contact op te nemen met de klantenservice als dat nodig is?NauwkeurigheidMet zoveel handelsrobots in de markt, om te kunnen profiteren van een robot en zijn signalen, moet hij een nauwkeurigheidsgraad van minstens 80% bieden. De Crypto Genius website stelt dat hun software een nauwkeurigheidsgraad van 98% heeft en hoewel dit misschien te mooi klinkt om waar te zijn, is het een feit dat het echt werkt. Tijdens het testen van de software zijn de meeste transacties die we hebben geopend succesvol afgerond, wat betekent dat we geld hebben verdiend.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 26Aflevering 25Aflevering 24Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
06:07 07/14/2020
The News Spy - Cryptosoep Podcast #28
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 28 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: The News Spy.Wat is The News Spy en wat kan ik ermee doen?The News Spy is een automatische handelsrobot die het laatste nieuws analyseert samen met verschillende andere indicatoren om te proberen automatisch winst te maken met het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Bijvoorbeeld, als er een nieuwsbericht wordt gepubliceerd waarin staat dat Google alle reclame voor cryptocurrency's zal verbieden. Het algoritme van de News Spy neemt onmiddellijk kennis van dit nieuws dat een neerwaartse trend in de cryptocurrencymarkt voorspelt en voert onmiddellijk transacties uit om winst te maken door de markt voor te blijven.The News Spy stelt een handelaar ook in staat om zijn handelsinstellingen aan te passen in een handmatige handelsmodus. Dit stelt een individu in staat om 24/7 te handelen in de cryptocurrency markt zonder de transacties zelf te hoeven uitvoeren - omdat ze parameters kunnen instellen voor de te volgen robot die in lijn zijn met wat de handelaar wenst te doen. De robot zal automatisch de handmatige handel volgens de instructies uitvoeren als de markt fluctueert.Is The News Spy legitiem?Ja, The News Spy robot is legitiem - maar onervaren handelaren moeten er toch voorzichtig mee omgaan. Het platform probeert mensen aan te trekken met getuigenissen die beweren dat handelaren in zeer korte tijd fortuinen hebben verdiend, maar we konden geen bewijs vinden om dit te staven en het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat het waar is.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringRobot v. Robot: Should AI Fight Fake News?Laat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 27Aflevering 26Aflevering 25Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show
05:31 07/15/2020
Bitcoin Investor - Cryptosoep Podcast #29
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 29 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Investor.Bitcoin Investor ReviewBitcoin Investor is een intelligent handelsplatform voor cryptocurrencies. De handelsprocessen op dit cryptocurrency platform zijn vergelijkbaar met de aandelenmarkt, maar in dit geval gaat het om het kopen en verkopen van cryptocurrencies.We hebben onderzocht hoe de handel werkt op Bitcoin Investor, dit was een eenvoudige taak. Alle functies van Bitcoin Investor die we hebben getest zijn gebruiksvriendelijk en het handelssysteem is transparant.Mijn team werd aangemoedigd om door te gaan met deze beoordeling nadat we ontdekten dat er actieve beleggers zijn die al tot $5.000 per dag verdienen aan de crypto-markt. Het enige wat deze rijke beleggers hoeven te doen is op een knop te klikken om de Bitcoin Investor handelsrobot te activeren.Is Bitcoin Investor Vertrouwbaar?Voordat we met deze beoordeling begonnen, bevestigden we dat het cryptocurrency trading-merk geregistreerd is. Het was geweldig om te ontdekken dat Bitcoin Investor ondersteund wordt door een actieve handelslicentie, dus er zijn geen zorgen over de authenticiteit van het crypto-platform. Deze cryptocurrency handel robot lijkt te mooi voor waar te zijn. Dus wij denken dat de winsten die je kan krijgen op hun website overdreven zijn en zelden voorkomen. We denken wel dat je winst kan maken met deze robots, omdat ze sneller kunnen handelen dan gewone handelaren zonder deze tools. Dagelijkse winst met Bitcoin InvestorWe hebben een uitgebreide evaluatie gedaan om te bepalen hoeveel geld er verdiend kan worden als een investeerder elke dag gebruik maakt van Bitcoin Investor. Om dit deel van de evaluatie uit te voeren moest mijn team een Bitcoin Investor-account registreren. We deden dit gemakkelijk, in ongeveer drie minuten was onze rekening klaar voor gebruik. Het slimme handelsplatform is verbeterd om het registratieproces te versnellen. Dit is mogelijk omdat de onnodige processen en gegevens zijn verwijderd uit het registratieproces van de rekening.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringHow to Start Investing: A Guide for Beginners - NerdWalletLaat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 28Aflevering 27Aflevering 26Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
05:38 07/16/2020
Bitcoin Compass - Cryptosoep Podcast #30
Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!Aflevering 30 met Bert!Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Compass.Wat is het Bitcoin-kompas?Bitcoin Compass is een autohandelsplatform dat is gecreëerd voor onafhankelijke beleggers in de cryptocurrency markt. Het platform draait met een speciaal handelssysteem dat automatisch goede deals in de markt kan detecteren en de transacties namens de belegger kan verwerken.Met automatische handelssystemen zoals Bitcoin Compass kunnen mensen die geen handelsvaardigheden hebben geld verdienen aan de cryptocurrency markt. We zijn blij met deze ontwikkeling omdat het niet meer nodig is om handelaren in te huren om transacties uit te voeren. Nu hoeft de belegger alleen nog maar te klikken op een knop op de autohandelaar, om geld te gaan verdienen.Wij denken dat het een geweldig idee is voor beleggers om passief te verdienen met een auto trading robot. We zijn blij dat Bitcoin Compass zo makkelijk te gebruiken is; beleggers hebben geen ondersteuning of begeleiding nodig om geld te gaan verdienen met Bitcoin Compass.Voor deze recensie bestond mijn team uit bedrijfsanalisten, techneuten, software-ingenieurs en cryptocurrencyhandelaren. Voordat u verder leest over onze Bitcoin Compass review-ervaring, kunt u hier een samenvatting van ons rapport bekijken;Is Bitcoin Compass veilig?We hebben bevestigd dat het autohandelsplatform Bitcoin Compass beveiligd is met de online SSL-internetbeveiliging. Dit is een online beveiligingsprotocol dat de informatie die is opgeslagen op het autohandelsplatform versleutelt. We vertrouwen ook op het blockchain netwerk waarop het autohandelssysteem gedijt. De blockchain is veilig en gedecentraliseerd.We hebben ook gezien dat er een verificatiesysteem actief is op Bitcoin Compass. Het verificatiesysteem beschermt gebruikersrekeningen en voorkomt ongeoorloofd gebruik van een beleggersrekening.Genoemd in Today's Episode:Deze AfleveringWhat is Decentralization in terms of Blockchain technology ...Laat wat feedback achter:Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.Vorige AfleveringenAflevering 29Aflevering 28Aflevering 27Neem contact op met Bert:Twitter van CryptosoepLinktreePinterest CryptosoepHomepaginaSupport the show (https://cryptosoep.com/)
06:19 07/17/2020