Show cover of Bezbedni Klinci

Bezbedni Klinci

Podkast "Bezbedni klinci" istražuje izazove koje novo doba donosi roditeljstvu. Različiti gosti podeliće svoje iskustvo i saznanja u razgovoru sa psihološkinjom Anom koja se bavi digitalnom komunikacijom i digitalnim nasiljem.

Tracks

Kakva je uloga savremenog tate u odrastanju klinaca?
Miša Stojiljković je tata, novinar i psiholog i u svemu što radi oseća se ljubav i radost. Sa kakvim se izazovima nosi jedan radostan tata danas, pogledajte u novoj epizodi Bezbedni klinci podcast-a.
40:16 11/30/21
Da li humor pomaže u vaspitanju dece?
Bane Raičević je neko koga bi većina opisala kao jako duhovitog i vedrog čoveka. Da li ga isto tako vidi i njegov sin (i zašto uglavnom ne :)) otkriva nam u najnovijem podcast-u.
44:17 10/26/21
Bezbedni klinci: Šta sve treba da zna mama svakog tinejdžera?
Tinejdžeri misle da sve znaju bolje od roditelja, a glumica Anja Mandić nam pomaže da razumemo i zašto.
37:50 9/24/21
Bezbedni klinci: Saša Živanović o najtežim oblicima digitalnog nasilja
Saša Živanović je dugi niz godina bio inspektor u Jedinici za visoko-tehnološki kriminal MUP-a. Neke priče, teške priče, podelio je sa Anom Mirković u podcastu Bezbedni klinci.
43:26 8/30/21
Bezbedni klinci: Super mama novog doba
Kako izgleda biti super mama novog doba, da li postoji jaz među generacijama, upotrebi digitalnih tehnologija, roditeljstvu i o još mnogo zanimljivih tema u novom podkastu pričaju TV voditeljka Milica Gacin i psihološkinja Ana Mirković.
29:57 7/22/21
Bezbedni klinci: Pametno korišćenje društvenih mreža
O tome kako biti poseban i samo svoj, uz glavnu poruku da budemo mudri, pa će nam takavi sadržaji i dolaziti putem društvenih mreža, razgovaraju Miroslav Raduljica, košarkaš i psihološkinja Ana Mirković.
37:55 6/25/21
Bezbedni klinci: Touch screen ili Touch skin?
Da li je dodir ekrana preuzeo primat nad dodirom ruke i zagrljajem? O emocijama u digitalnoj eri, o mnogo zanimljivih i korisnih tema razgovaraju Dejan Turk, Generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija i psihološkinja Ana Mirković.
32:08 3/23/21
Bezbedni klinci: Zašto je važno pričati priče?
Pričali smo sa Goranom Šušljikom, tatom, glumcem i producentom o tome kako svojim klincima priča priče koje prave razliku, da li pokazuju interesovanje za umetnost i kako razumeju njegovo stvaralaštvo.
35:17 3/1/21
Bezbedni klinci: Koliko je važna medijska pismenost?
O medijskoj pismenosti i kako pomoći deci da lakše prate medijske sadržaje, razumeju poruke, zaštite privatnost i budu mudriji razgovarale su Maja Zarić, stručnjak za medije i medijske politike i psihološkinja Ana Mirković.
31:05 1/29/21
Bezbedni klinci: Bojan Ivković o tradicionalnom i modernom roditeljstvu
Kako jedan superkul tata vidi roditeljstvo pitali smo muzičara, glumca i voditelja Bojana Ivkovića sa kojim razgovara psihološkinja Ana Mirković.
28:06 12/29/20
Bezbedni klinci : Kreativni roditelji – inovativna deca
Kako kreativnost pomera sve granice i barijere sa Katarinom Stojković pričala je psihološkinja Ana Mirković.
28:21 11/26/20
Bezbedni klinci - Kako slušati i razumeti decu?
Da li roditelji slušaju potrebe i želje svoje dece, i koliko je to važno u digitalnom vremenu? O tome govori Dragan Ilić, voditelj i psiholog, u razgovoru sa Anom Mirković.
41:17 10/29/20