Show cover of Unplug&Boost Podcast

Unplug&Boost Podcast

Rewire your thoughts to change your personality. Get out of that comfort zone by unplugging from your past. Dare to cross that river and create new happy experiences to generate abundance and boost your productivity. For more powerfood visit www.unplugnboost.com

Tracks

Episode 106: Unplug&Boost: Ontstress, ontspan, ontdek
We zijn zo gewend om te denken dat we meer voor elkaar krijgen als we meer doen. Maar wat zou er gebeuren als we juist proberen om minder te doen? De uitdaging is om een stapje naar achteren te doen en alles als natuurlijk te laten gebeuren. Ontspannen en afwachten in plaats van inspannen en rennen. Dit is nu de essentie van Jing. Jing kan ons helpen om ons leven op een ander tempo, een gezonder tempo, te leiden. Maar hoe vinden we Jing?More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops.Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featuredLike this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arshaYour donation makes this podcast possible.
11:23 3/18/22
Episode 105: Unplug&Boost: Wie is er bang voor de dood?
Over de dood praten we liever niet, terwijl het toch onderdeel is van een heel natuurlijk fysiologisch levensproces. In de planten- en dierenwereld vinden we het normaal wanneer iets (af)sterft. Maar in de grote mensenwereld is dat eng. Een reden is dat de mens niet in staat is te bevatten dat de dood eigenlijk niets meer inhoudt. Want dat zou betekenen dat we als mens uiteindelijk ook niets meer voorstellen. Uit stof zijt gij gekomen en tot stof zult gij vergaan. En oeps, we willen zo graag als mens iets betekenen. Zo ook het getal 0 wat voor de mens niks betekent. In de natuurkunde en numeriek is 0 oneindig, die kun je blijven delen. En dit brengt ons naar een volgende reden: in hoeverre zijn we in staat ons voorstellingsvermogen te ontwikkelen en van niets iets te creëren? Als we dat niet kunnen dan wordt het lastig om ons voor te stellen wat er dan wel na de dood is. Kijken we ’s avonds naar de hemel dan zien we één donkere of heldere oppervlakte met hier en daar een ster die uitblinkt. Maar wat we niet zien, is dat het universum een deken van triljoenen sterrenlichamen is. Alles waar we ons geen voorstelling van kunnen maken of niet zien, vinden we beangstigend. En iets wat beangstigend is blokkeert. En als we blokkeren dan komen we niet vooruit, dan maken we vaak rare bokkesprongen. Dus om die blokkade slim af te zijn bouwen we een safety net door er niet over te praten en/of ons vastklampen aan iets wat wel concreet tastbaar is.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops.Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featuredLike this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arshaYour donation makes this podcast possible.
26:39 4/12/21
Episode 104: Unplug&Boost: kracht van niks doen.
Niks doen wordt vaak geassocieerd met luiheid. Maar weet je hoeveel energie het kost om leegte toe te staan, even alleen te zijn met je gedachten en je emoties. Die te voelen en te omarmen zonder daar iets van te vinden. We zijn zo gewend die afleiding buiten ons om te zoeken: televisie, social media, werk, vrienden, uitgaan. Terwijl die bron van innerlijke rust die ons anytime een energy boost kan geven zo dichtbij is.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops.Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featuredLike this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arshaYour donation makes this podcast possible.
08:53 3/9/21
Episode 103: Unplug&Boost: Wees ook Dankbaar voor de Assholes in je Leven.
In ons leven trekken we mensen aan omdat we denken dat wat we in elkaar zien of voelen, ook is waar we naar op zoek zijn. Dan ben je ineens een match! Tot na een tijd we, voor bepaalde aspecten, niet meer op dezelfde golflengte vibreren en we ongelukkig worden. Dan geven we de ander de schuld, in plaats van ons realiseren dat we nog steeds aan het ontwikkelen zijn en dat wat we hebben gecreëerd niet meer voldoet. Weet dat een ieder in je leven op dat moment de juiste persoon is (ook die bad ass) die jou in je groeiproces helpt. Het is aan jou of je door blijft groeien of stagneert. Relaties gaan niet om hoe je elkaar gelukkig maakt, er is geen lichtschakelaar die je aan en uit kunt switchen. Het gaat erom hoe jezelf steeds weer gelukkig kunt zijn, eerst met jezelf en dan pas samen. More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops.Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featuredLike this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arshaYour donation makes this podcast possible.
20:29 2/8/21
Episode 102: Unplug&Boost: Change the Beat: waarom voornemens nergens toe leiden.
Waar was het je ook al weer om begonnen? Elk nieuwjaar hebben we van die mooie voornemens die ons nog meer stress bezorgen. In een periode van chaos en angst wordt het tijd deze in de prullenbak te gooien en vanuit het hart te starten met intenties. Intenties maken dat je alles uit het leven wilt halen zonder verplichtingen, zonder condities, zonder regels. Het is een ontwakingsproces die je een vibe geeft wat je doet stralen en die je aanzet om dingen te ondernemen, te creëren. Zorg dat wat jij doet past in je grotere plan. Soms moet je vanuit jouw visie iets doen waar anderen niet meteen blij zullen zijn. Zorg toch eerst voor jezelf en dan pas voor anderen, dan vinden ze je namelijk uiteindelijk het allerleukst. Focus dus op je intenties en je gaat steeds meer vanuit het hart bewuster leven.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
19:22 1/18/21
Episode 101: Unplug&Boost: Jij bent het waar de wereld op wacht.
A brand new day in a brand new year! Met nieuwe kansen. Weet dat je alles in je hebt, de kracht, het geduld en de passie, om naar de sterren te reiken en het verschil te maken in deze wereld. Jouw groeipad is de verandering waarop wordt gewacht.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
08:35 1/1/21
Episode 100: Unplug&Boost: Covid een blessing om uit een diep dal te klimmen.
Met dankbaarheid voor wat het jaar mij heeft gebracht neem ik afscheid van 2020. Covid is voor mij een blessing geweest om uit een diep dal te klimmen. Het heeft mij nog meer doen realiseren hoe het materiele niks voorstelt, hoe we het leven als vanzelfsprekend accepteren. Bewustwording om dankbaar te zijn voor de kleine, simpele dingen heeft mijn immuunsysteem versterkt. Het heeft mij laten inzien hoe ik onderdeel uitmaakt van een groter geheel, het universum.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
10:47 12/30/20
Episode 52: Unplug&Boost: de overweldigende kracht van stilte.
Pas aan het eind van een jaar nemen we de tijd om te reflecteren over wat is geweest. Echter dit jaar heeft Covid ons gedwongen geleerd om vaker rust en stilte op te zoeken. Ons terdege bewust van gemaakt om de verbinding met onszelf op te zoeken. En bij het op zoek gaan naar die verbinding kom je die enorme stilte tegen. Stilte is een immense ruimte in me. Die ruimte is gevuld met eenheid, samenhorigheid, liefde. Als ik heel stil ben, voel ik in mijn onderbuik een soort trilling die ik omschrijf als pure verlichting. Het zit er altijd, maar als ik afgeleid ben, voel ik het niet. Die buiktrilling is mijn zuivere kompas. Als ik iets wil beslissen, kan mijn hoofd van alles bedenken met zijn dubbele agenda. Maar als ik puur onvoorwaardelijk wil leven, laat ik mijn hart en mijn onderbuik spreken. Vanochtend net voor ik dit publish, ontvang ik deze link "How to be at home", https://www.youtube.com/watch?v=OT40Rmjwd-Q&feature=youtu.be die ik graag met jullie deel.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
16:47 12/28/20
Episode 42: Unplug&Boost Quicky: hoe geef jij uiting aan dankbaarheid voor nieuw licht en nieuwe impulsen in jouw leven?
Op deze 1e Kerst 2020, na de donkere dagen van de afgelopen week, zien we het licht weer wederkeren. Alles is met elkaar verbonden. Verbonden met het licht daarboven in deze donkere tijd. Blijf je verwonderen. Blijf dankbaar voor het licht in en om ons heen. Op welke manier geef jij uiting aan dankbaarheid voor nieuw licht en een nieuwe impuls van energieën in jouw leven?Ik wens jullie een magisch Kerstfeest!More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:08 12/25/20
Episode 51: Unplug&Boost Byte: GenZ ongefilterd, de uitdagingen van de meest angstige generatie.
Als je als ouder of leidinggevende moeite hebt om contact te maken met de jongeren generatie Z dan ben je niet de enige. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze jongeren die zijn opgegroeid in de 21e eeuw de meest sociale, de meest mondige en ook de meest angstige jongerenpopulatie in de menselijke geschiedenis zijn. More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
23:04 12/23/20
Episode 50: Unplug&Boost: de Great Reset: de switch van chaos naar licht.
2020 is voor mij een jaar van persoonlijke groei. Een transformatieproces waarbij ik al mijn overtuigingen reset en mijn lichtcodes upgrade. Maar bovenal het omarmen van mijn helderwetendheid. Het geïnstalleerde anti-virus programma kan mijn aardse voertuig komende periode goed handelen.Lees ook: http://blog.a-dhore.com/blog.a-dhore.com/2020-geweldige-reset-switch-chaos-naar-licht/More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
21:30 12/21/20
Episode 41: Unplug&Boost Quicky: Let op de verkeerslichten in je gedrag.
Net als in het verkeer zijn er ook in ons gedrag en communicatie verkeerslichten die ons waarschuwen in welke staat wij ons bevinden. Leer bij jezelf en bij een ander te herkennen welke kleur jouw licht heeft en wat je kunt doen om jezelf en de ander te helpen. More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:34 12/18/20
Episode 49: Unplug&Boost: Onze perfecte geluk mentaliteit, de bron van alle problemen.
Anno 2020 is het praten over mentale gezondheid nog steeds een taboe. Dit terwijl psychische klachten, zoals depressie en burn-out, onder jongeren enorm stijgt. Een taboe die ons immuunsysteem nog meer verzwakt, juist wanneer deze het hardst gewenst is in een Covid periode. En het taboe wordt nog eens versterkt door de onrealistische perfecte gelukstaat die we met z'n allen creëren. Laten we dus zorgen dat we ons empathisch vermogen steeds blijven ontwikkelen en het taboe doorbreken in plaats van een onrealistische perfectie projecteren. Want het lezen van de lichaamstaal, het herkennen van emoties en gevoelens, dat is wat ons tot op heden nog steeds onderscheid van robots.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
14:59 12/14/20
Episode 40: Unplug&Boost Quicky: Hoe je je brein stil krijgt.
Herken je dat innerlijke stemmetje die je steeds maar blijft kwellen en radeloos maakt. Met deze 2 manieren train je je brein om stil te zijn.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
07:07 12/11/20
Episode 48: Unplug&Boost: Hoe je jezelf Constant kunt Kwellen met Negatieve Gedachten.
Dat innerlijke stemmetje die maar door en door blijft ratelen. Die altijd op alles wat we doen op- en aanmerkingen heeft. Dit stemmetje herken je vast en zeker wel. We hebben er allemaal wel eens last van. Maar wat is nu de functie van dit stemmetje en wat is de impact op ons dagelijks leven?More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
12:20 12/7/20
Episode 39: Unplug&Boost Quicky: Wat je Kunt Doen als je op Ontploffen Staat.
We hebben allemaal wel eens in (verhitte) discussies gemanipuleerd, anderen belazerd puur om te winnen, om gelijk te krijgen. Want ons standpunt is de juiste. Maar wat is de waarheid?More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:32 12/4/20
Episode 47: Unplug&Boost: Wat er gebeurt als je niet regelmatig je gedachten evalueert (= monkey mind syndroom).
Wij, mensen, blijken steeds weer te reageren als onlogisch irrationele wezens. Oftewel we lijden aan het monkey mind syndroom. En als we zelf niet kunnen denken, dan zullen anderen het denken voor ons doen. Dat zien we ook met gebeurtenissen als Covid-19 die door externe bronnen, waaronder de media, gepresenteerd worden als zuivere feiten. We voelen ons niet verplicht om eigen onderzoek te doen, want het wordt kant en klaar op ons bordje gelegd. Hierdoor zijn deze externe bronnen de belangrijkste wereldbeeldmakers in onze samenleving. En uiteindelijk als we een leugen blijven herhalen dan wordt het vanzelf de waarheid.https://www.tweedekamer.nl/sites/default/files/atoms/files/technische_briefing_commissie_vws_25_juni_2020_jaap_van_dissel.pdfMore powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
18:31 11/30/20
Episode 38: Unplug&Boost Quicky: 3 Stappen naar Zelfstandig conform je Eigen Plan Leven.
Zelfstandigheid houdt meer in dan je eigen weg gaan in een maatschappij waar veel regels gelden.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:13 11/27/20
Episode 46: Unplug&Boost: Wanneer Trek Jij Je Eigen Plan?
We hebben het zo druk met steeds weer dingen voor anderen doen. Het steeds weer leven en doen wat anderen verwachten. Herkenbaar toch? Maar wanneer ga jij leven volgens je eigen leefregels, wanneer word jij zelfstandig?More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
00:16 11/23/20
Episode 37: Unplug&Boost Quicky: 3 Power Moves voor na een Gebroken Hart
Wanneer een relatie verbroken is, blijven we vaak nog te lang in die emotionele put. Deze 3 power moves kunnen je helpen om hieruit te komen.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
06:22 11/20/20
Unplug&Boost: steeds blijven investeren en testen.
Bij communiceren gaat het meestal om het resultaat wat je er mee wilt bereiken. Voor een goede relatie is communiceren vaak essentieel onderdeel van het investeren in elkaar.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
13:56 11/16/20
Unplug&Boost Quicky: the Power of Goodbye.
Het is zo krachtig om een ex te bedanken en vaarwel te zeggen. Afsluiten van het mooie van deze relatie en beginnen aan een betere relatie met een ander of eventueel een betere versie van die ex.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
04:59 11/13/20
Unplug&Boost: Wanneer is het "the End"?
De mens is steeds op zoek naar een soort closure, dingen afsluiten. Want het geeft ons een goed gevoel, het maakt dat we verder kunnen met ons leven. Maar vaak lukt het niet af te sluiten, omdat we afhankelijk (willen) zijn van anderen. Dan is de vraag hoe ver ga jij en wanneer is het voor jou klaar. Wanneer zet jij er een punt achter?More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: "https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
12:36 11/9/20
Unplug&Boost Quicky: Bewustwording, de Motor voor Verandering.
Eckhart Tolle zei eens: "Awareness is the greatest agent for change."Pas wanneer je je bewust bent van je gedrag en je dat ook herkent en erkent kun je een veranderingsproces in gang zetten en gaan verwerken of loslaten.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: "https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:23 11/6/20
Unplug&Boost: Omarm je Seksuele Energie.
SEX = spirituele energie uitwisseling. Verken en omarm dus die seksuele energie, want zo kom je in je eigen kracht. Laat je seksuele energie door je lijf stromen terwijl je net wakker bent, aan het werk of op een feestje, want daarmee verhoog je jouw creativiteit, vreugde en motivatie. Dat is niet seksbelust, dat is leven!More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
13:30 11/2/20
Unplug&Boost Quicky: Vergeven vaak niet rationeel.
Het verbreken van een relatie gaat vaak gepaard met veel intense emoties, onzekerheid, en herinneringen die ons steeds weer aan de ander doet denken. Helaas is er niet een quick fix oplossing om die pijn te voorkomen, maar er zijn wel manieren om daar niet al te lang in vastgeklemd te blijven.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:51 10/30/20
Unplug&Boost: ben de Highlight in je eigen Leven.
Hoe vaak zijn we niet afgeleid door onze aandacht te richten op anderen of iets dat buiten onszelf is. Je moet dit doen, je moet dat doen, je moet daar heen. Pas op, dit alles haalt je weg bij dat naar binnen leren kijken. Maar voor die weg van verinnerlijking heb je geduld, aandacht en tijd voor nodig. We zijn op aarde om onze eigen highlight aan te steken, vanuit die kern te gaan voelen en daar steeds meer uit te gaan leven.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
14:06 10/26/20
Unplug&Boost Quicky: 3 Tips om je Wereld te Vergroten.
Met de huidige Covid maatregelen, zijn we geneigd om ons niet alleen fysiek maar ook mentaal volledig in quarantaine te plaatsen. Hier zijn tips om ook tijdens een (gedeeltelijke) lockdown je wereld te vergroten.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featured Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
05:33 10/23/20
Unplug&Boost: de Moed om te Verlangen naar Verandering.
Liefdesverdriet, ziekte, dood van een dierbare, allemaal gebeurtenissen die ons het gevoel geven dat je wereld instort. Je voelt je machteloos. Alsof je alles verliest wat belangrijk voor je was en je er niks anders voor terugkrijgt. Maar juist die tegenslag geeft je een kans om je diepste emoties, angsten onder ogen te zien. De bewustwording om opnieuw die kracht in je te vinden voor het volgend avontuur. Heb jij de moed om buiten die gebaande paden op zoek te gaan naar je kracht?More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Unplug&Boost YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnHyRcboEL_9TtUVuk6PfMw/featuredLike this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
15:35 10/19/20
Unplug&Boost Quicky: de Uitdaging aangaan.
Tegenslagen geven vaak het gevoel dat je wereld instort. Het doorleven van die tegenslag is als het ware een soort test die wij nodig hebben om ons bewust te worden van onze kracht. En achteraf blijkt die tegenslag een "blessing in disguise" te zijn.More powerfood check out: www.unplugnboost.com | www.a-dhore.com en/of doe 1 van de Power workshops. Like this podcast, feel free to donate: https://paypal.me/unplug2arsha Your donation makes this podcast possible.
06:03 10/16/20

Similar podcasts