Show cover of LIIKENNEPODIISI

LIIKENNEPODIISI

Arto "Leiska" Leinonen on yli kahdenkymmenen yrittäjävuoden ajan yrittänyt kerätä leipänsä tien päältä erilaisista kuljettaja- ja puhehommista. Leiskalla on vahva kiinnostus moottoriurheiluun ja autoihin. Sekä se, että mielipide, nimittäin se ainoa oikea, löytyy asiaan kuin asiaan. Leiska ei myöskään pelkää kertoa sitä, vaikka siitä mielipiteestä joku saattaisi mielensä pahoittaa.

Tracks

93 - Drift Masters Espanja kooste
Kauden ensimmäinen Drift Masters osakilpailu Espanjan Valenciassa on ajettu ja tuttuun tapaan Leiska ja Muumi ottavat kisan käsittelyyn. Kaksikon analyysien jälkeen saatiin jutulle neljä viikonlopun suomalaiskuskeista.Heinonen (1:43:25)Peltola (2:13:05)Pöytälaakso (2:27:59)Rintanen (2:57:42)Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccErihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
205:31 5/14/24
92 - Drift Masters 2024 kausiennakko
Nyt on virallisesti kausi alkanut, kun vuorossa on Drift Masters kausiennakko.Alkuun omat ajatukset kaudesta ennakoivat Leiska ja Muumi kaikkien sivuraiteiden ja mausteiden kanssa.Seuraavaksi Leiska sai jutulle kaikki täyden kauden ajavat suomalaiskuskit kertomaan omat kuulumisensa.(2:20:24)  Juha Rintanen(2:49:45)  Juha Pöytälaakso(3:48:57)  Lauri Heinonen(4:36:47)  Teemu Peltola(5:03:14)  Mika Keski-KorpiÄänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccErihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
329:57 5/7/24
91 - Formula Drift Long Beach reaktiot
Formula Drift kausi alkoi viime viikonloppuna Kaliforniassa, joka tarkoitti sitä että Leiska ja Markus ottivat asian käsittelyyn, unohtamatta sivuraiteita. Ota mukava asento ja tervetuloa matkaan.Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusGrumblon paidat ja muut tuotteet: https://shop.grumblo.com/Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Markus MarteliusOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccErihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
73:48 4/16/24
90 - Formula Drift kausiennakko
Leiska sai oikean tietäjän eli Markus Marteliuksen tekemään kanssaan Formula D ennakkoa. Jakson alussa käytiin läpi Markuksen muita kuulumisia, mutta sen jälkeen käytiin läpi tulevan Formula D kauden kuljettajat ja kisat, unohtamatta viime kauden tilastoja.Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusGrumblon paidat ja muut tuotteet: https://shop.grumblo.com/Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Markus MarteliusOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccErihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
171:48 4/9/24
89 - Paluu lähes puolen vuoden tauon jälkeen
Liikennepodiisi on täällä taas! Podcast oli tauolla melkein puoli vuotta ja tässä jaksossa avataan alussa miksi niin.Sen jälkeen käytiin sivuraiteiden vahvasti sävyttämänä kuulijoiden viestejä ja kysymyksiä läpi kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta.Ota mukava asento ja kuuntele koko tarina.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccErihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the showSupport the Show.
133:35 4/2/24
88 - Sorasarjan finaalipannukakku Marteliuksen ja Koskiniemen kertomana
Viime viikonloppuna oli tarkoitus ajaa Legendsin sorasarjan viimeinen osakilpailu Kokkolan raviradalla, mutta sitä ei ajettu. Martelius ja Koskiniemi avaavat syitä miksi.Sen lisäksi jaksossa bonuksena Koskiniemen autonhakureissu tai mikä siitä tuli.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Markus Martelius ja Juha KoskiniemiOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
122:12 10/10/23
87 - Markus Martelius - Drifting comeback
Driftingin kisakauden päätyttyä Leiska otti jutulle podcast-lomittaja Markus Marteliuksen ja kaverukset kävivät läpi miten Markuksen drifting comeback oli sujunut ja paljon muuta. Jokkista, legendsiä, videoita, kiirettä.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Markus MarteliusLinkkivinkit:Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
147:04 10/3/23
86 - FDS-sarjakausi pakettiin Pesämäellä
Kesän viimeinen Suomen drifting-kisoista ja sarjoista on ajettu ja sitä paketoimassa tuttuun tapaan Leiska ja Muumi. Eli sisältönä suurimmaksi osaksi FDS-sarjan finaalikisa Pesämäen moottoriradalta. Jaksossa myös mietittiin paljon sitä mitä ensi kaudella mahtaa tapahtua kun kuljettajille on lähetetty kyselyitä mitä mieltä olivat kaudesta ja mitä haluavat tulevaisuudessa tehdä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.Jaksossa myös mietittiin että mitä offseason tuo eteen podcastin kanssa. Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
152:22 9/26/23
85 - DMEC-sarjan 2. ja 3. sija Suomeen, FDS-finaaliennakko
DMEC-kausi saatiin pakettiin Puolassa yli 55 tuhannen ihmisen katsoessa. Leiska ja Muumi tekivät sieltä koosteen omaan tapaansa jakson alussa, jonka jälkeen otettiin jutulle sarjassa toiseksi ja kolmanneksi tulleet suomalaiskuskit.(2:03:49) Juha Rintanen(2:32:22) Lauri Heinonen(3:25:29) Jakson viimeisellä osiolla Leiska ja Muumi ennakoivat tämän kesän viimeisen Suomessa ajettavan driftginkilpailun, FDS-sarjan finaalin. Se ajetaan tulevana viikonlopppuna Pesämäen moottoriradalla ja se on tämän kauden suurin pro-sarjan osakilpailu Suomessa.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenOsta "kahvi" ja tue podcastin tekoa - https://donate.stripe.com/7sIg0b9SK2V5bFm3ccCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
330:29 9/19/23
84 - DMEC finaalin ennakko - Leiska, Muumi ja 6 kuskia
Ensi viikonloppuna ajetaan DMEC-sarjan finaalikisa Puolassa ja jaksossa tietenkin ennakoidaan sitä kisaa. Ensin Leiska ja Muumi käsittelivät omaan tyyliin ennakon ja sitten juttuun pääsivät kuusi seitsemästä kisaan osallistuvasta suomalaiskuskista.(1:19:22) Mika Keski-Korpi(2:09:35) Juha Pöytälaakso(2:29:39) Juha Rintanen(2:51:38) Henri Haanpää(3:24:19) Lauri Heinonen(4:04:27) Teemu PeltolaÄänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
277:57 9/12/23
83 - Drift SM Finaalit ja Koskiniemen jokkisdebyytti
Jakson alussa Leiska ja Muumi kävivät omaan tyyliinsä läpi Drift SM finaalin kaikkine käänteineen. (2:12:09) Jakson toisella osiolla jutulle saapui Erikoismies Koskiniemi. Tarinaan mahtui paljon ja kaikkea, mutta pääasiana oli Karkki Erkki JM, joka ajettiin Drift SM finaalien jälkeisenä sunnuntaina Härmän Kalmookankaan moottoriradalla.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Juha "Muumi" Vehviläinen ja Juha KoskiniemiCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
219:40 9/5/23
82 - Drift SM PowerPark Härmässä ja Karkki Erkki JM Härmässä
Jakson ensimmäisessä osiossa Leiska ja Muumi ennakoivat Drift SM kauden finaalikisan. Kisa ajetaan PowerParkissa ja kisa on kautta aikojen suurin osallistujamäärältään Suomessa.(1:57:24) Seuraavaksi jutulle saapui suoraan PowerParkista Niko Määttälä, jolta saatiin tuoreet kuulumiset miten valmistelut ovat sujuneet. Ja Nikon jälkeen jutulla kävi Matias Lindell. (2:16:55) Viimeisellä osiolla otettiin jutulle Pauli "PhooliVlog" Laakso ja aiheena oli drifting-finaalien jälkeen sunnuntaina ajettava jokamiesluokan kisa Härmässä, johon Pauli oli kutsunut Juha Koskiniemen avaamaan jokkisuransa.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Juha "Muumi" Vehviläinen, Niko Määttälä, Matias Lindell ja Pauli "PhooliVlog" LaaksoCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
161:49 8/29/23
81 - DMEC Saksa ja FDS Jyväskylä koosteet
Viikon jaksossa Leiska ja Muumi ottivat käsittelyyn edellisen viikonlopun kahden kisan tapahtumat käsittelyyn koosteen merkeissä. Jakson alussa oli aiheena FDS-sarjan kauden kolmas osakilpailu Jyväskylästä maustettuna kärkikolmikon kuulumisilta suoraan kisan jälkeen.(1:13:09) Mikko Viitala(1:21:03) Riku Autere(1:29:04) Jarkko Jylhä(1:39:24) Ja loppuosa jaksosta pyhitettiin DMEC-sarjan Saksan osakilpailun muisteluun.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
189:03 8/22/23
80 - Drift SM Ahvenisto, FDS Jyväskylä, DMEC Saksa
Tämän viikon jaksoon oli tungosta sisällön osalta. Reilun nelituntisen alkuun Leiska ja Muumi kävivät läpi menneen viikonlopun Drift SM Ahveniston kisan läpi kaikkine käänteineen.(2:00:10) Toisella osiolla vuoroon otettiin FDS-kauden kolmas osakilpailu, joka ajetaan Jyväskylässä tulevana lauantaina.(3:24:28) Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä käytiin läpi perjantaina ja lauantaina ajettava Saksan DMEC-osakilpailu.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
255:37 8/15/23
79 - Drift SM Ahvenisto ja Koskiniemen tarinoita
Jakson alussa Leiska ja Muumi kävivät läpi tulevan viikonlopun Drift SM kisan ennakkoajatukset läpi ja tekivät tuttuun tapaan omat veikkauksensa kisan lopputuloksista.(1:35:10) Jakson toisella osiolla Leiska otti jutulle erikoismies Koskiniemen. Aluksi puheenaiheena oli Juhan kauden Legendsin sorasarjan kisat ja ennen kaikkea edellisen viikonlopun osakilpailun voitto Killerin radalla MM-rallin oheisohjelmana. Sen jälkeen jutusteltiin ratasuunnittelusta seuraavan viikonlopun kisaan ja aivan jakson lopulla Koskiniemi paljasti jotain. Kuuntele jakso ja se selviää mitä se on.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Juha "Muumi" Vehviläinen ja Juha KoskiniemiCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Jyrki Määttä  - https://jyrkimaatta.fiSupport the Show.
163:33 8/8/23
78 - DMEC Latvia kooste
Latvian DMEC-osakilpailun käänteet niin kuin Leiska ja Muumi sen näkivät ja kokivat. Osa tuomioista jäi ihmetyttämään, mutta mitkä. Se selviää kun kuuntelet jakson.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
162:24 8/1/23
77 - DMEC Latvia ennakko
It's Riga Baby on mainosslogan DMEC-sarjan legendaarisimpaan kilpailuun. Kaikki yhtään driftingiä seuranneet tietävät radan ja suoritusalueen missä kisa ajetaan ja tämä jakso ennakoi kauden isointa kisaa sillä radalla.Leiska ja Muumi kävivät läpi omaan tapaansa pistetilannetta ja soittivat suurimmalta osalta suomalaiskuskeista kuulumiset omin sanoin ennen kisaa. Ja lopuista tarinat sovellettiin mitä kiireisiltä kuskeilta saatiin ennen kisaa viestillä.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" Vehviläinen Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
169:16 7/25/23
76 - Drift SM Hyvinkää kooste
Jakson alussa Leiska ja Muumi ottivat puheeksi viime viikonlopun Hyvinkään Drift SM-osakilpailun reiluilla sivuraiteilla maustettuna. Niiden ohessa myös käytiin läpi PRO2- ja PRO-luokka ja päästiin ensimmäistä kertaa vähän pesemään jälkipyykkiäkin.Loppuosiolla Leiska otti jutulle Marko Panulan, miehen MJP-Events Median takaa, jonka kanssa juteltiin niin streameista kuin livelähetysten valitettavista lieveilmiöistä.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Juha "Muumi" Vehviläinen ja Marko "Manazeeri" PanulaCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
193:52 7/18/23
75 - DMEC-osakilpailu Suomessa myös kesällä 2024
Jakson alussa Leiska ja Muumi kävivät läpi historiallisen ensimmäisen Suomessa ajetun DMEC-osakilpailun kaikkine fiiliksineen ja käänteineen. Seuraavaksi Leiska otti jutulle Jarkko Jylhän, jonka esitys Härmässä oli todella vakuuttavaa.Sitten jutulle saapui suoraan Härmästä Niko Määttälä kertomaan miten on DMEC-tapahtuman purku sujunut ja vahvisti sen huhun, että myös ensi kesänä Suomessa ajetaan DMEC-osakilpailu.Loppupuolella taas Leiskan seuraksi palasi Muumi ja aiheena oli tulevan viikonlopun Hyvinkään Drift SM osakilpailu.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Juha "Muumi" Vehviläinen, Jarkko Jylhä ja Niko MäättäläCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
301:12 7/11/23
74 - FDS Seinäjoki kooste, DMEC Suomi ennakko
Jakson alussa Leiska ja Muumi ottivat puheeksi viime viikonloppuna ajetun FDS-sarjan toisen osakilpailun, joka ajettiin Seinäjoen tutulla Routakallion radalla. Osion lopulla Leiska haastatteli osakilpailun kolme parasta, joista kaksi osallistuvat myös tulevan viikonlopun historialliseen DMEC-osakilpailuun.Toinen osio jaksossa itseoikeutetusti pyhitettiin kautta aikojen ensimmäisen Suomessa järjestettävän DMEC-osakilpailun ennakkoon. Suomikuskit olivat todella kiireisiä, mutta melkein kaikilta saatiin tuoreet kuulumiset tiistailta millä mallilla kisaan valmistautuminen on. Myös Kalle Rovanperä sai mahtumaan kiireiseen aikatauluunsa sen verran aikaa, että nauhoitti ääniterveiset Liikennepodiisin kuulijoille.Jakson loppupuolella Leiska otti oikein puhelua erikoismies Koskiniemelle ja kyseli miten hänen valmistelut viikonlopun kisaan on sujuneet.Ja ihan lopulla nopeat kuulumiset suoraan tiistain ja keskiviikon väliseltä yöltä Härmästä Niko Määttälältä miten ovat valmistelut edenneet.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Juha "Muumi" Vehviläinen, Juha Koskiniemi ja Niko MäättäläCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
281:06 7/4/23
73 - Drift Madness tapahtumat loppuivat, FDS Seinäjoki ennakko
Jakson alussa Leiska jutteli Salmin Joonan kanssa yllätyksenä tulleesta Drift Madness-tapahtumien loppumisesta. Mitä? Miksi? Onko se nyt lopullista?(42:17) Jakson toisella puoliskolla luurien toisessa päässä Muumi ja aiheena FPDA:n FDS-sarjan toinen osakilpailu, joka ajetaan Seinäjoella Routakallion radalla. Ja siitä ennakoidaan tuttuun tyyliin.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Joona Salmi ja Juha "Muumi" VehviläinenCartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Erihinaus - Hinaukset Etelä-Suomen ja Lahden alueella. Ja pesut Tuusulassa https://erihinaus.fi/Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
104:50 6/27/23
72 - Drift SM avaus, Suomen DMEC villit kortit, Drift Madness juhannus
Drift SM-kausi alkoi viime viikonloppuna Pesämäen moottoriradalla. Leiska ja Muumi kävivät kisan menon läpi pintapuolisesti PRO2-luokassa ja PRO-luokassa niin tarkkaan kuin muistivat.Seuraavalla osiolla keskusteltiin juuri ennen nauhoitusta julkaistuista Suomen DMEC-osakilpailun villit korteista ja muutenkin tulevasta kisasta ja julkaistiin kisojen jatkojen erikoisuus.Jakson viimeisellä osiolla juteltiin Drift Madnessin perinteisestä juhannustapahtumasta ja kaikkeen mitä siellä on ohjelmassa ja mitä siellä tapahtuu.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenYhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
138:34 6/20/23
71 - DMEC Ruotsi kooste, FDS Kuopio kooste ja Drift SM kausiennakko ja Pesämäki ennakko
Tähän jaksoon osui kahden kisan koosteet ja yhden kisan ennakko, joten myös pituutta jaksolle tuli reilusti.Jakson alussa Leiska ja Muumi kävivät läpi Ruotsin DMEC-kisan, niiltä osilta mitä Kuopion kisaviikonlopun ohessa ehtivät nähdä. Sen jälkeen Leiska soitteli kolmelle parhaiten lopputuloksissa sijoittuneille suomalaiskuskeille eli juttuun pääsivät (1:07:36) Teemu Peltola (2:09:29) Juha Rintanen(2:51:40) Lauri Heinonen(3:58:48) Sen jälkeen Leiska ja Muumi kävivät läpi Kuopion FDS-sarjan kisan juurta jaksaen ja lopuksi Leiska haastattelin kisan kolme parasta eli juttelemaan pääsivät (4:53:38) Jarkko Jylhä(4:59:18) Ville Kaukonen(5:07:32) Jussi Laitinen(5:12:27) Ja jakson viimeisellä osuudella Leiska ja Muumi ennakoivat ensi viikonloppuna alkavaa Drift SM-sarjaa ja avausosakilpailua.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenYhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
370:46 6/13/23
70 - DMEC kisaennakko ja FDS sarja- ja kisaennakko
Luova tauko on ohi ja Leiska on palannut omalle paikalleen ja kaikki on niin kuin ennen vai onko?Jakson alussa Leiska otti jutulle ansiokkaasti tuurauksen hoitaneen Markus Marteliuksen ja kaverukset kävivät läpi miten tuuraus meni ja miten Markuksen matka somessa on mennyt, kun takana on ensimmäinen vuosi. Sen lisäksi puhuttiin ja spekuloitiin erinäisiä driftingsarjoja ja Leiska sai jopa Markuksen mukaansa sivuraiteille. Seuraavana jutulle saapui Muumi ja pöydälle nostettiin DMEC:in Ruotsin kisaennakko ja siitä jatkettiin FPDA:n järjestämän FDS-sarjan kausiennakolla ja Kuopion avausosakilpailun kisaennakolla. Ja luonnollisesti sivuraiteilla käytiin useaan otteeseen!Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen, Markus Martelius ja Juha "Muumi" VehviläinenLinkkivinkit:Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusMuumin instagram: https://www.instagram.com/muumi81Grumblon tuotteet: https://shop.grumblo.com/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
285:04 6/6/23
69 - Kalle Rovanperän voittoisa Formula Drift Japan Ebisun kilpailukooste
Kalle Rovanperän drifting-kauden avaus Formula Drift Japanissa osui mainiosti jakson 69 viikolle, joten tässä jaksossa tietysti analysoidaan kyseisen kilpailun kulkua etenkin Rovanperän osalta. Mukana jaksossa Juha "Muumi" Vehviläinen, joka on heitetty lähes ensimmäistä kertaa japanin driftingin äärelle. Linkkivinkit:Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusMuumin instagram: https://www.instagram.com/muumi81Grumblon tuotteet: https://shop.grumblo.com/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
75:21 5/23/23
68 - Rovanperän FD Japan, FD Atlanta, D1GP Okuibuiki & Legends Sorasarja Forssa
Tässä jaksossa keskustellaan ensin Kalle Rovanperän Japanin drifting-valloituksesta ja ennakoidaan Formula Drift Japanin Ebisun osakilpailua. Otetaan myös pikaiset katsaukset Formula Driftin USA-sarjan toiseen osakilpailuun Atlantassa sekä D1GP:n avausviikonloppuun Okuibuikissa. Jakson vieraiden kanssa päästään asiaan Legends Sorasarjan avauksesta Forssasta, jossa Markuksen edelle tuloksissa pääsivät ainakin Juha Nisula, Pauli "PhooliVlog" Laakso ja Aleksi Pärssinen.Linkkivinkit:Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusLegends Cars Finland: https://www.instagram.com/legendscarsfinlandPauli Laakso: https://www.instagram.com/phoolivlogAleksi Pärssinen:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100063929532072 Grumblon tuotteet: https://shop.grumblo.com/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
85:30 5/16/23
67 - DMEC Irlanti kooste
Drift Masters European Championship alkoi Irlannista, ja suomalaisittan historiallisella tavalla. Tässä jaksossa Markus Marteliuksen kanssa DMEC-kisan asioita puimassa tuttuun tapaan Juha "Muumi" Vehviläinen. Lisäksi Maajussi ja Pisnesmies Mikko Ylöstalo tuo ohjelmaan omat kärkkäät mielipiteensä kisan onnistujista ja epäonnistujista. Äänessä on myös itse sankari, kisan hopealle suorittanut Lauri Heinonen. Lopuksi Markuksen sohvalle saapuu odottamaton yllätysvieras. Linkkivinkit:Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusMuumin instagram: https://www.instagram.com/muumi81Mikko Ylöstalo: https://www.instagram.com/pisnesmies_mikkoLauri Heinonen: https://www.instagram.com/lauriheinonen18Grumblon tuotteet: https://shop.grumblo.com/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
138:41 5/9/23
66 - DMEC 2023 kausiennakko
Ehkä maailman kovin drifting-sarja Drift Masters European Championship (DMEC) alkaa taas, ja suomalaisedustus on kovempi kuin koskaan! Markus ja Muumi käyvät läpi sarjan kaikki 50 kuljettajaa, Irlannin kisan villikorttikuskit ja kuulumisia kuullaan sekä suomalaisilta että valituilta irlantilaiskuljettajiltakin. Lopuksi tietysti ennustetaan sekä sarjan, että avauskisan top3 tulokset. Linkkivinkit:Markuksen kanavat:https://www.tiktok.com/@markusmarteliushttps://www.youtube.com/@markusmarteliushttps://www.instagram.com/markusmarteliusMuumin instagram: https://www.instagram.com/muumi81Muut äänessä olevat osapuolet:Dylan Garvey: https://www.instagram.com/dylangarvey26/Lauri Heinonen: https://www.instagram.com/lauriheinonen18/Mika Keski-Korpi: https://www.instagram.com/keskikorpimotorsport/Juha Pöytälaakso: https://www.instagram.com/power2drift_team/Juha Rintanen: https://www.instagram.com/juharintanen/Darren McNamara: https://www.instagram.com/dmac86official/Alan Hynes: https://www.instagram.com/_hynesz_/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafiLeiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fiSupport the Show.
182:20 5/2/23
65 - Drifting-miehen Jokkis-seikkailut ft. Markus, Jussi & PhooliVlog
Jokamiesluokka on Suomen suurin autourheilulaji, mutta mikä touhussa ihmisiä oikein kiehtoo? Leiskaa lomittava varapodiisi Markus Martelius on ottanut tähän spesiaalijaksoon Liikennepodiisin vakioäänen ja kovan luokan jokkisfanin Jussi Pohjosen, sekä jokkiksen isoimman some-hahmon Pauli "PhooliVlog" Laakson. Jakson linkkivinkit:Markuksen video KUPLA-Kuhmuilta: https://youtu.be/RCNDayPlIUMMarkuksen tiktok: https://www.tiktok.com/@markusmarteliusGrumblon paidat ja muut tuotteet: https://shop.grumblo.com/PhooliVlog YouTubessa: https://www.youtube.com/@PhooliVlogPhooliVlog TikTokissa: https://www.tiktok.com/@phoolivlogRöis store: https://rois.fi/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafi/Leiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fi/ Support the Show.
95:25 4/25/23
64 - Leiska luovalle tauolle, Liikennepodiisi jatkuu silti
Leiska ja Muumi juttelevat jaksossa siitä miksi Leiska pitää pienen luovan tauon ja kauan se kestää. Sen lisäksi jo ruvettiin miettimään mitä tehdään tauon jälkeen ja kuinka eeppinen drifting-kesä on tulossa.Äänessä: Arto "Leiska" Leinonen ja Juha "Muumi" VehviläinenJakson linkkivinkit:https://kalis.fi/mantapistiainen/https://www.instagram.com/muumi81/Yhteistyössä:Cartec Shop - koodilla #liikennepodiisi 10% alennus - https://cartecshop.fi/FPDA - Suomen laadukkainta driftingiä - https://fpda.infoTapahtumakauppa.fi/leiska tai koodi: leiskaEt saa alennusta, mutta tuet toimintaani ostaessasi FPDA / FDS pääsylippuja, kiitos!Podcastin nettisivut - https://leiska.fi/#podcastLiikennepodiisi Facebookissa - www.facebook.com/LIIKENNEPODIISILeiska Facebook - https://www.facebook.com/Leiska.fiLeiska Instagram - https://www.instagram.com/leiskafi/Leiska TikTok - https://www.tiktok.com/@leiskafiLeiska Twitter - https://twitter.com/LeiskaFiPodcastin graafinen ilme - Wiisas Crew  - https://wiisas.fi/Support the Show.
45:31 4/18/23

Similar podcasts