Show cover of Flores Podcast

Flores Podcast

Flores Onderwijs blijft vernieuwen en kritisch in gesprek over actuele thema's in de samenleving als burgerschap, gelijke kansen en onderwijsinnovaties. Klinkt dit aanstekelijk? We nemen regelmatig een podcast op over een thema dat ons raakt en we graag met je delen.

Tracks

Hoe bevalt NKC in de klas?
Blijf je graag bij over ontwikkelingen in het onderwijs? Bij Flores Onderwijs blijven we innoveren.   We werken inmiddels een tijdje met het NKC en blikken terug. Wat zijn de ervaringen? Is het toepasbaar bij elke school? Hoe vinden leerlingen het? Werkt de doorgaande lijn?   In de vorige NKC podcast hoorde je wat het NKC is, hoe leerplannen  door jou als onderwijsprofessional ingezet kunnen worden en je nieuwe leerplannen inzet.
25:06 7/8/22
Het nieuwe leerplan van het NKC
Blijf je graag bij over ontwikkelingen in het onderwijs? Bij Flores Onderwijs blijven we innoveren.  In deze podcast hoor je wat het NKC is en wat hun leerplannen zijn voor een onderwijsprofessional.  Hoe gebruik je hun nieuwe leerplannen op je school en in je klas? Ontdek wat je kinderen leert, hoe je dat organiseert en evalueert.
26:04 2/16/22