Show cover of Fathers Tales

Fathers Tales

Στο Father’s Tales podcast θα ακούσεις τις απόψεις δύο σύγχρονων πατεράδων για τη ζωή, την ανατροφή των παιδιών, την καριέρα, την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και γενικά ότι μπορεί να ενδιαφέρει τους σημερινούς άντρες και μπαμπάδες.

Tracks

Online Courses: Τι Μάθαμε Αγοράζοντας Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Στο επεισόδιο αυτό, συζητάμε τα καλύτερα κριτήρια για την επιλογή ενός διαδικτυακού course, και επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν περισσότερα κριτήρια για την επιλογή από την τιμή. Έτσι, είτε σκέφτεστε να παρακολουθήσετε ένα online course για να βελτιώσετε την καριέρα σας είτε απλά για διασκέδαση, συντονιστείτε σε αυτό το επεισόδιο για να μάθετε τι να πρέπει να προσέξετε και τι να αποφύγετε πριν αγοράσατε το επόμενο σας course.
43:47 3/28/23
Πέθανε το blogging;
Σε αυτό το ενδέκατο επεισόδιο, βουτάμε στον κόσμο του blogging και θέτουμε το ερώτημα: Έχει πεθάνει το blogging ή εξακολουθεί να ευδοκιμεί; Ακούστε τα θετικά και τα αρνητικά του blogging, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι έχει πεθάνει και αν αξίζει να δημιουργήσετε ένα blog το 2023.
23:38 3/6/23
Πώς να ξεκινήσεις επιχείρηση ή side project με τη σύντροφό σου
Επιτέλους, ήρθε η ώρα για το 10ο επεισόδιο του Fathers Tales Podcast. Έχετε σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσετε ένα μικρό project με το άλλο σας μισό; Ίσως ακόμη και μια επιχείρηση; Τι είναι αυτό που εμποδίζει τα ζευγάρια να χτίσουν κάτι μαζί και πώς επηρεάζεται η προσωπική τους ζωή όταν η επαγγελματική τους ζωή αναλώνεται στην επιχείρησή τους;
31:54 2/20/23
Πώς φτιάχνουμε το Fathers Tales Podcast
Στο 9ο επεισόδιο του Fathers Tales podcast, θα δείτε πίσω από τις κουρτίνες το πώς φτιάχνουμε το podcast αυτό. Μιλάμε για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε, τη διαδικασία ηχογράφησης, τους λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε να έχουμε και μια βιντεοσκοπημένη έκδοση του podcast στο YouTube και το πώς και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας podcast.
50:58 2/6/23
Φιλίες: Πριν και μετά τα παιδιά
Στο 9ο επεισόδιο του Fathers Tales Podcast, συζητάμε για ένα θέμα που πολλοί από εμάς μπορούν να συσχετιστούν – πώς άλλαξαν οι φιλίες και οι συζητήσεις μας πριν και μετά τα παιδιά.Εξακολουθούμε να έχουμε τους ίδιους φίλους και να κάνουμε συζητήσεις με τους φίλους μας που δεν σχετίζονται με τα παιδιά; Ή μήπως έχουμε απομονωθεί περισσότερο και συνδεόμαστε μόνο με άλλους γονείς; Στο επεισόδιο αυτό λοιπόν,  συζητάμε όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμη.
26:41 1/30/23
Ελλάδα vs Ολλανδία – Διαφορές και Ομοιότητες
Υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες, ή μη, που σκέφτονται να αφήσουν το ζεστό κλίμα της Ελλάδος για τα κρύα κλίματα της βόρειας Ευρώπης. Σε αυτό το επεισόδιο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τις διαφορές μεταξύ της Ελλάδος και της Ολλανδίας.
62:57 1/24/23
Budgeting – Οικογενειακός Προϋπολογισμός
Στο 6ο επεισόδιο του Fathers Tales, συζητάμε το συχνά τρομακτικό θέμα του οικογενειακού προϋπολογισμού ή αλλιώς budgeting. Αλλά μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να το κάνουμε λιγότερο βαρετό και περισσότερο διασκεδαστικό (ή όσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι το θέμα του budgeting). Είτε είστε μια πενταμελής οικογένεια είτε είστε εργένης, ο προϋπολογισμός είναι απαραίτητος για να διασφαλίσετε ότι είστε σε θέση να ζείτε εντός των δυνατοτήτων σας και να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.
56:00 1/16/23
Πώς να μην παχύνετε τις γιορτές
Πώς να μην παχύνετε αυτές τις γιορτές. Ένα βασικό ερώτημα που και εμάς μας ταλανίζει εδώ και χρόνια.Σε αυτό το επεισόδιο, θα συζητήσουμε ορισμένες στρατηγικές για το πώς να μην πάρεις βάρος την κατά την περίοδο των εορτών. Μοιραζόμαστε μερικές συμβουλές που δουλεύουν για εμάς και ελπίζουμε να σου φανούν χρήσιμες.
39:38 12/26/22
Συμβουλές για μία καλύτερη οικογενειακή ζωή
Μήπως το να διατηρήσετε έναν υγιή και ευτυχισμένο γάμο σας φαίνεται σαν ένας δύσκολος καθημερινός αγώνας; Αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποιες συμβουλές και καθοδήγηση για το πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας με την σύζυγό σας; Αν ναι, τότε αυτό το επεισόδιο του Fathers Tales podcast είναι για εσάς!
27:45 12/19/22
13 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν γίνεις πατέρας
Στο επεισόδιο αυτό συζητάμε δεκατρία πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις πριν γίνεις πατέρας. Η ζωή σου θα αλλάξει και είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Φυσικά ακόμη και να έχεις ήδη γίνει πατέρας θα βρεις αξία μέσα σε αυτά καθώς κάποια μπορεί να μην τα έχεις αντιμετωπίσει ακόμη.
44:18 12/12/22
Πώς να δημιουργήσεις ένα Side Project (ενώ έχεις οικογένεια)
Στο 2ο επεισόδιο του Fathers Tales Podcast μιλάμε για το πώς μπορείς να ξεκινήσεις ένα side project έχοντας οικογένεια. Μιλάμε για τους διάφορους τύπους projects και το πώς μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο σου για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις το project που θέλεις.
27:29 12/5/22
Όλα Ξεκινούν Εδώ!
To 1o επεισόδιο του Fathers Tales είναι εδώ. Έλα να γνωριστούμε και να μάθεις περισσότερα για το Fathers Tales.
25:07 11/27/22